.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Колежката ми казва нещо за аналния секс: Веднаж боли, после цял живот сърби.

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Хахаха това беше добро

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Абе само мен ли ме боли в началото като правя анален секс или много се стягам? Защото нито лубриканти нищо не помага - все едно и също е! То и за тва не ме кефи много тоя анален, а като чета насам натам някои чак оргазми получавали от него
    Ми като почни да ти го вкарва помагаи и ти нагласяй се такава и ште видиш колко е лесно

Питаш ли ме мога ли?!

Питаш ли ме мога ли?!
    Сигурно вече го знаеш, но ще ти кажа все пак. Когато започва да влиза, се напъни все едно по нужда, и ще се изненадаш колко лесно става. Звучи малко ...., но помага.

Даа бееее

Merry95
    Guest
    От моя скромен опит мога да ти препоръчам да си вземеш специални овлажняващи гелчета със лидокаин. Гарантирано няма да усещаш болка докато го правите.И задължително го накарай той да те маже, по-възбуждащо е.
    Щом сега започваш нека гаджето ти се изръси малко кинти и ти купи така наречените butt plug с различни размери. Почнете първо с по-малкия.
    Сега да разкажа една смешна случка с моя красавец. Преди време поради липса на специален гел ползвахме хидратиращ крем. Веднъж обаче гаджето ми без да види купил на същата фирма крем който обче се оказал за мазна кожа, тоест не само че не хидратира но и дърпа влагата от кожата. Почнахме ние и по едно време той взе нещо да не доволства. Както сам каза - абе нещо взеха да се спичат нещата. Няма да ви казвам после как го боля галвичката на пениса му. Слава богу на мен ми нямаше нищо.

Не знам, момичета... Аз един път съм ОК, друг не... Не знам какво да направя вече...

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    Не знам, момичета... Аз един път съм ОК, друг не... Не знам какво да направя вече...
    Е как какво - продължаваш

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Лапай, яко плюнка и после в гъза!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Лапай, яко плюнка и после в гъза!
    За какво е лубриканта ?

За да си даваш парите ве мен и да пълниш нечия гуша произвела некъв продукт с некви химикали в него!

Добро! На колко е тази колежка? Чисто любопитство...

Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    Добро! На колко е тази колежка? Чисто любопитство...
    Миналия месец стана на 44 г. Мъжът и рядко се сещал за нея, но тя наваксва с любовника...

Един италиански секслог каза нещо интересно в сутрешния блок на БТВ. Че в Италия 8% процента от жените между 24 и 52 години практикували анален секс редовно. Това е за 2015. А при жените практикуващи йога, процента е 37. Човекът каза, че знае как да тълкува тези резултати.
    Последно редактирано от reni12 : 04-13-2016 на 18:19

leo999
    Guest
    задължително илиана. ползвай душа като преди това махнеш слушалката.

Коя е Илиана и защо да ползва душа без слушалка?

leo99999
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leo999 Виж мнението
    задължително илиана. ползвай душа като преди това махнеш слушалката.
    Това е заради поста от телефона. Имах в предвид да си направи клизма. Лесно е, просто маха слушалката на душа, допира до дупето и увеличава налягането така че струята да влезе в дупето. И така няколко пъти.

Вие направо не сте нормални !

leo99999
    Guest
    Вие направо не сте нормални !
    Това не е моя идея. Прочетох го от друг форум. Няма нищо ненормално.
    Възможно е да се окажеш с гастро проблем като запек. Тогава това може да го приложиш веднага без да се налага да ходиш до аптеката. По-ненормално ми се струват БГ клиповете в xhamster където има анален секс и в почти всички си го вадят оакан. Е, от това по-гадно няма.

Цитирай Първоначално написано от leo99999 Виж мнението
    почти всички си го вадят оакан.
    Това са нагласени истории...

leo99999
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Това са нагласени истории...
    Клиповете са аматьорски. Дамите след това гледат като натровени с гъби. На мен лично само веднъж ми се е случвало. Не е драма, важно е да успокоиш гаджето да не се чувства гадно. Всъщност, вината почти винаги е в мъжа. Иначе много малко жени си правят клизма. Бил съм и с такава дето умее и си прави. Нищо общо, кефа е голям. Малко жени са така, факт.

Хахах тва за душа пълни измишльотини! Да мине да се изсере просто после да няма тема "Насрах се докато ме еба в гъза, help!"

Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Хахах тва за душа пълни измишльотини! Да мине да се изсере просто после да няма тема "Насрах се докато ме еба в гъза, help!"
    Нали се прави клизма...

Миналия месец стана на 44 г. Мъжът и рядко се сещал за нея, но тя наваксва с любовника...
    интересни разговори водиш с колежките си... Не ти ли е неудобно? Ти на колко си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си