- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Колежката ми казва нещо за аналния секс: Веднаж боли, после цял живот сърби.
Питаш ли ме мога ли?!![]()
Даа бееее
От моя скромен опит мога да ти препоръчам да си вземеш специални овлажняващи гелчета със лидокаин. Гарантирано няма да усещаш болка докато го правите.И задължително го накарай той да те маже, по-възбуждащо е.
Щом сега започваш нека гаджето ти се изръси малко кинти и ти купи така наречените butt plug с различни размери. Почнете първо с по-малкия.
Сега да разкажа една смешна случка с моя красавец. Преди време поради липса на специален гел ползвахме хидратиращ крем. Веднъж обаче гаджето ми без да види купил на същата фирма крем който обче се оказал за мазна кожа, тоест не само че не хидратира но и дърпа влагата от кожата. Почнахме ние и по едно време той взе нещо да не доволства. Както сам каза - абе нещо взеха да се спичат нещата. Няма да ви казвам после как го боля галвичката на пениса му. Слава богу на мен ми нямаше нищо.
Не знам, момичета... Аз един път съм ОК, друг не... Не знам какво да направя вече...![]()
Лапай, яко плюнка и после в гъза!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
За да си даваш парите ве мен и да пълниш нечия гуша произвела некъв продукт с некви химикали в него!
Един италиански секслог каза нещо интересно в сутрешния блок на БТВ. Че в Италия 8% процента от жените между 24 и 52 години практикували анален секс редовно. Това е за 2015. А при жените практикуващи йога, процента е 37. Човекът каза, че знае как да тълкува тези резултати.
Последно редактирано от reni12 : 04-13-2016 на 18:19
задължително илиана. ползвай душа като преди това махнеш слушалката.
Коя е Илиана и защо да ползва душа без слушалка?
Вие направо не сте нормални!
Това не е моя идея. Прочетох го от друг форум. Няма нищо ненормално.
Възможно е да се окажеш с гастро проблем като запек. Тогава това може да го приложиш веднага без да се налага да ходиш до аптеката. По-ненормално ми се струват БГ клиповете в xhamster където има анален секс и в почти всички си го вадят оакан. Е, от това по-гадно няма.
Клиповете са аматьорски. Дамите след това гледат като натровени с гъби. На мен лично само веднъж ми се е случвало. Не е драма, важно е да успокоиш гаджето да не се чувства гадно. Всъщност, вината почти винаги е в мъжа. Иначе много малко жени си правят клизма. Бил съм и с такава дето умее и си прави. Нищо общо, кефа е голям. Малко жени са така, факт.
Хахах тва за душа пълни измишльотини! Да мине да се изсере просто после да няма тема "Насрах се докато ме еба в гъза, help!"