.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от KASAPA Виж мнението
    Хахах тва за душа пълни измишльотини! Да мине да се изсере просто после да няма тема "Насрах се докато ме еба в гъза, help!"
    Ако не е тайна правил ли си анален секс до сега? При това без презерватив? Повечето пишете неща видяни и прочетени в нета.
    Да ти кажа от опит. С жена ми рядко го правим, не я знам как се подготвя, тя има медицинско образование и гафове няма.
    Имах обаче преди време една кака. Тя беше голяма парясница, при това разведена. Та с нея в един момент всяка вечер почнахме да го правим в дупето. Естествено тая не си правше клизма, каза че ходела до тоалетна винаги преди да го правим. Както се сещаш ходенето до тоалетна не винаги е по-желание и естествено един ден стана белята. Та така. Иначе каката си беше обучена от друг, аз направо отидох на "оседлан кон". По-късно обаче тея сексуални подвизи с неподходящ човек ми стуваха скъпо, но това е друг въпрос.
    Хората са го казали: к-р разваля, к-р оправя.
    И моля ви се. първо ебете и после пишете.

Цитирай Първоначално написано от leo_N Виж мнението
    Да ти кажа от опит. С жена ми рядко го правим, не я знам как се подготвя, тя има медицинско образование и гафове няма.
    Като го напише това някой, а тук съм се забелязала, че има доста такива, направо се пукам от смях.
    Извода е следният - без медицинско образование секса е равен на гаф!

Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Като го напише това някой, а тук съм се забелязала, че има доста такива, направо се пукам от смях.
    Извода е следният - без медицинско образование секса е равен на гаф!
    Ама си ги тълкувате нещата както ви падне.
    Не всички жени имат навици да са с чисто дупе преди анален. Говоря от опит. Някой не знаят, други ги мързи. До човек си е. Гадничко е като си извадиш пръста от там освен на лубриканг да мерише и на аки. На някой мъже това може и да не им пречи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си