Искам да попитам за вашето мнение. С приятелката ми сме заедно от 1 година, но напоследък започнахме много да се караме и не върви много добре. С бифшата ми беше същото и след месец скъсахме... Дайте предложения как да заздравим връзката си ? Нещо от личен опит? Защото определено искам да съм с нея и тя с мен..
Благодаря предварително
Разбери какъв е проблема и намерете решение. Какво друго може да се направи ??
Обръщай и повече внимание.Заведи я на кино,разходка или каквото и да е.Ако цъкаш игри - зарежи ги, ще съжаляваш после!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Важното е да се правят компромиси и да седне и да се поговори какво не върви
Не искам да съм гадняр,но ще ти кажа,че връзките от разстояние не оцеляват дълго.Дано този път греша.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ами да попринцип правим компромиси и двамата.. И аз съм на мнение, че връзките от разстояние не държат дълго.. и не съм им фен.. Мега трудно е .. поне за мен.