Каква поука да извадя и защо аз трябва да си я вадя, като в случая аз съм жертвата? Не заслужавам да се отнася така с мен, да ми говори такива неща , след като бях толкова време до нея,и ми ревеше на рамото,но само аз бях човекът който да я окуражава и да и вдига самочувствието. Да бъда толкова мил с нея и същевременно да ми казва,че ме е отписала. Все едно се познаваме от 1 седмица.. Аз и бях ядосан защото вярваше на човек който познава от 2 седмици, а не на мен ( говоря за приятеля и )Видяхме се в един бар, танцувахме заедно, прегръщахме се и си мислех,че сме се оправили. Но на другия ден направо едно нещо заради което много добре знае,че ще се ядосам,но направи на нарочно. Смисъл преди я търпях , става дума отново за момче, което е в моя клас ии тя се влюби в него, а аз стоях между двамата, тя постоянно питаше за него ии просто е много дълга историята.. Той си беше боклук ии тя знаеше,че той не я харесва но беше хлътнала по него ии просто имах чувството ,че ми е приятелка само и само заради него, да и казвам какво прави и какво не.. уж си намери приятел да го преглътне, но пак продължи и като и казах , защо продължаваш да го правиш това, тя ми каза не ми се бъркай уе дрисльо... Аз мисля за нейно добро и я търпях толкова време , знае ,че ми беше писнало ,но пак продължи да го прави.. Като цяло историята е много дълга не знам дали сте ме разбрали .. Не знам просто понякога се държи много детски ии не разсъждава като зрял човек... Изобщо не я харесвах преди и нямах никакви чувства беше ми станала досадна по едно време,заради тия детински работи където ги прави,но аз я търпях докато не ми кипна.. Не знам какво се промени ,но изведнъж започнах да я ревнувам ии вече 5 ден не мога да спра да мисля за нея. Казах и какво чувствам и всичко а тя просто се държи с мен като с не знам и аз... ядосвам се от една страна,но от друга ме боли...
Последно редактирано от facesad : 03-27-2016 на 16:21