Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
Грозен , обикновено си по-сдържан= Не мислиш ли ,че този младеж може да е асексуален?
Ако беше асексуален, нямаше да му прави впечатление или да се замисля дали е девствен или не, още по-малко да пита във форум за това.
Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
Много са лесни нападките , но момчето е достатъчно смело за да си сподели проблемът. Има причини да е така и той ги търси. С остротата си едва ли би му помогнал.
Не искам да го нападам, просто съм откровен . Сигурно аз най-добре от всички в темата знам какво му е!
Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
боби, тренирай и лятото сваляй мацки, излез с момчета, които са малко по-отворени и които да ти помогнат.
Ей, ако знаеш с тоя съвет, направо ше почне да сваля мацки и пушек ще се вдига !
Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
според мен не е чак толкова фатално на 22, въпросът е да не проточваш твърде много, защото неувереността и страхът растат ли, растат, а всъщност точно те те блокират да действаш.
Това по принцип е така, но до 22г неувереността и страхът са нарастнали дотолкова, че едва ли ще може да преодолее проблема сам.
Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
Ти си доказателството, че не всеки грозен е умен, даже не знам дали си повече грозен или повече тъп.
Окей, тъп съм ! Ти като си по-умен, моля, обясни как и защо това което казвам не е вярно!