.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: AMD FX-8350?

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0

AMD FX-8350?

Добър ли ще е този процесор за стрийм или просто записване на игри на макс графика, 1080p?
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен
    хехехе, двойно по-скъп е от новите А версии на АМД, а също така е двойно по-слаб и няма видео

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-AMD-A10-7870K

И не гледай само корицата, виж детайлите дадени надолу, не ми пука, че харчи по-малко ток... А и не питах кой процесор е по-добър -_-
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехе, двойно по-скъп е от новите А версии на АМД, а също така е двойно по-слаб и няма видео

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-AMD-A10-7870K
    i7-4790K е поне два пъти по-мощен от A10-7870K, по-скоро FX-8350 се доближава до i7-4790K

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    i7-4790K е поне два пъти по-мощен от A10-7870K, по-скоро FX-8350 се доближава до i7-4790K
    май прибързано нарекох иванчо форумния идиот, защото не очаквах някой да го надмине.
    Не сме 2005 година, огромно количество от софта ползва OpenCL или CUDA, защото инструкциите на процесора са много по-бавни.
    CUDA има само с Нвидиа, ама за сметка на това А10 ще издуха всеки интелски при OpenCL, даже не е просто издухване.
    Съпоставен срещу 4790к е към десет пъти по-бърз, към по-новите интелски с новите им графики е поне няколко пъти, та ми е много забавно да ти чета глупостите.

Чакай сега за процесора ли говорим или за вграденото му видео .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    май прибързано нарекох иванчо форумния идиот, защото не очаквах някой да го надмине.
    Не сме 2005 година, огромно количество от софта ползва OpenCL или CUDA, защото инструкциите на процесора са много по-бавни.
    CUDA има само с Нвидиа, ама за сметка на това А10 ще издуха всеки интелски при OpenCL, даже не е просто издухване.
    Съпоставен срещу 4790к е към десет пъти по-бърз, към по-новите интелски с новите им графики е поне няколко пъти, та ми е много забавно да ти чета глупостите.
    да речем, че е така с opencl както ти си мислиш, обаче ако се ползва софтуер без opencl, тогава кой процесор е по-производителен?!, така че смятай на обща база

Имам си видео карта, имам си и ам3 дъно, а кажи ми за къв чеп да си вземам процесор с видео карта и ново дъно?
    >>> Minecraft <<<

Мега фен
    а кво точно питаш
    дали има геймъри идиоти тук, за да ти кажат дали нещо си ставало

Нали за това са форумите бе.. "начетен"...
    >>> Minecraft <<<

Мега фен
    Ти да не кандидатстваш за титлата 'форумен идиот'

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Да използваш CPUBOSS за сравнение
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    Ако ползваш браузър за фейса, може и да е, ама не знам някой да взима процесор за такива неща.
    Освен това няма 'да речем, както аз си мисля за OpneCL', защото утре мога да кажа, че Земята е кръгла, а ти да кажеш, че това е моето мнение.

Мега фен
    сигурно е, че са помислили за достатъчна производителност при наличните изисквания - все пак са AMD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си