- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- AMD FX-8350?
Добър ли ще е този процесор за стрийм или просто записване на игри на макс графика, 1080p?
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
хехехе, двойно по-скъп е от новите А версии на АМД, а също така е двойно по-слаб и няма видео
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-AMD-A10-7870K
И не гледай само корицата, виж детайлите дадени надолу, не ми пука, че харчи по-малко ток... А и не питах кой процесор е по-добър -_-
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
май прибързано нарекох иванчо форумния идиот, защото не очаквах някой да го надмине.
Не сме 2005 година, огромно количество от софта ползва OpenCL или CUDA, защото инструкциите на процесора са много по-бавни.
CUDA има само с Нвидиа, ама за сметка на това А10 ще издуха всеки интелски при OpenCL, даже не е просто издухване.
Съпоставен срещу 4790к е към десет пъти по-бърз, към по-новите интелски с новите им графики е поне няколко пъти, та ми е много забавно да ти чета глупостите.
Чакай сега за процесора ли говорим или за вграденото му видео .
Имам си видео карта, имам си и ам3 дъно, а кажи ми за къв чеп да си вземам процесор с видео карта и ново дъно?
>>> Minecraft <<<
а кво точно питаш
дали има геймъри идиоти тук, за да ти кажат дали нещо си ставало
Нали за това са форумите бе.. "начетен"...
>>> Minecraft <<<
Ти да не кандидатстваш за титлата 'форумен идиот'
Да използваш CPUBOSS за сравнение
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ако ползваш браузър за фейса, може и да е, ама не знам някой да взима процесор за такива неща.
Освен това няма 'да речем, както аз си мисля за OpneCL', защото утре мога да кажа, че Земята е кръгла, а ти да кажеш, че това е моето мнение.
сигурно е, че са помислили за достатъчна производителност при наличните изисквания - все пак са AMD