- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква е вашата идея за перфектен/на партньор/ка ?
Трябва да е:
- Умна !
- Богата !
- Талантлива !
- 110% симетрична !
- да обича каквото и аз 100% !
- да не спори с мен въобще !
- да отправя молитви към мен на килимче 10 пъти дневно МИНИМУМ !!
Всъщност шегувам се.. Колкото и кратко да съм живял досега, съм осъзнал, че няма съвършенство.. Колкото повече очаквам от партньорката си , толкова по вероятно е да съм разочарован накрая.. Вместо това веднъж, опитах да обикна човека до себе си, какъвто е, да търся съвършенното специфично за него, а не да очаквам моя модел за такова.. Е това беше моята най дълга и най безпроблемна връзка. Сега имам друг проблем.. Мнозинството момичета търсят "идеалния", а мен това ме отвращава на толкова много нива.. Е предполагам е по добре сам, отколкото с "принцеса", а пък вероятно свестните момичета, може да почна да ги срещам, веднага след като спечеля милион от националната лотария хаха ! ( Не съм грозен, не че мисля, че щом съм красив е моя заслуга, просто късмет)
Външния вид е важен но не е най-важния !!!!
За мен идеалния партньор е да се държи добре с мен , да е мил абе да е с хубав характер и да ме разбира
да ми милва лицето, докато се целуваме, да е гушлив и леко отнесен
ако е странен, това е някакъв бонус.
и да ме обожава.
това е
пп. не само. има и някои неща 18+, ама да не навлизаме в тази тема
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Това, че търсели идеалния, знаеш, че е просто извинение нали? "Не искам връзка в момента", "не си мой тип", "търся еди-си какви" означава "няма привличане между нас"...
А това за типовете е тоолковалицемерно... Интересно как може да харесваш само русокоси, обаче и Меган Фокс спада към твоя тип :дд
Любимата ми фраза - "всички са еднакви". Може би, наистина не мога да се поставя на днешните момчета или поне на моя набор, тъй като все чувам да се оплакват, а и тук, с тези свестни момичета. Чак пък толкова ли да е трудно да ги намерите? И при нас не е розово, ама от моята уста да прозвучи това, би било странно. Недейте така отчаяно.
По темата - много ми липсват хора с цел, желание, отстояване и най - вече себеусъвършенстване. Не говоря в материален план.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Просто искам някой ден да съм с този, който наистина ще ме обича и когото аз, разбира се, обичам. Смятам, че ако е истинско, ще ми дава вниманието, което съм заслужила и изобщо всичко, което съм си заслужила, де.
Иначе, за типовете - аз нямам тип, поне това открих в течение на времето. Който си ме привлича, си ме привлича. Точка.![]()