- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Драги влюбени събратя, мъже, момчета и салфетки !
Да салфетки ! Но от зависи къде ще се избърше с Вас жената !
Стига с тея любовни филми вече, не става, не работи ! Когато момиче ви каже, че Ви обича, винаги трябва да си задавате въпроса "Каква е уловката ? ", защото гарантирам Ви в повечето случай има такава, тествал съм го ! Да момчета, 95% от момичетата, които срещате и твърдят, че Ви обичат, го правят, защото има изгода за тях ! Ако веднага паднете под любовната им магия, попадате в краката им и не за нещо приятно, а за да поддържате подметките им чисти ! Да драги салфетки, природата е предвидила да сме по тъпички и ако искате да прекарате един кажи речи по спокоен живот, започнете да изучавате поне малко човешката психология и поведение и започнете да си задавате разумни въпроси, преди да се хвърляте в краката на хората !
Няма 100% прави хора, това не значи, че в написаното по горе, няма нищо вярно. Казвам на събратята си да обмислят действията си, а не да не обичат, любовта е хубаво нещо, колкото и да е рядка. За да се защитим, като мъже трябва да познаваме собствената и женската психология поне малко, иначе не сме нищо повече от салфетки за кучките, които минават и си заминават, понякога с малко, понякога с повече от душата ни така да се каже.
Последно редактирано от Maleficus : 03-28-2016 на 18:02
На колко години си, че си стигнал до такова заключение и до такива разсъждения ? Не мисля, че някой на 15-20 може да го направи.
Абе чак неверни не може да се каже имам предвид ,че съществуват момичета дето биха ти казали ,че те обичат просто ей така за "ташак " ,както се казва да се покажат колкото са вървежни . Невербалната психология е много приятно четиво ,което от личен опит бих споделил ,че почти винаги работи ,като се започне от местоположение на краката до косата , очите и извивките на тялото , истината е ,че това би ви допринесло за самочувствието или до това да знаеш дали тя е привлечена от вас или не . Относно това ,че мислиш ,че сме глупавички природно хмм тема за спорене ,която е доста обширна , бих казал ,че хормоните при нас ни мътят мозъка ,както се казва в повечето ситуации мислим с долната глава ,което си е напълно нормално .
Благодаря ти, че си тествал всички жени. Моля, дай ми списък на някой от тези 5%, че ми е все едно такова самотно...пък да не се мъча сега, като има резултат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, за това тука се напълни с тъжни хора, разбили им сърцата и коментиращия целия народ...И из не мога да се похваля, че имам късмета да се влюбя и да видя най-хубавата страна на любовта, ама не тръгвам да пиша как всички хора са такива, как всеки мисли за ебане, за пари и тем подобни....Еми не всеки мисли за това, това че попада човек на такива, не значи, че всички са такива...
Именно. Ама самия форум си загуби смисъла, аз затова и не съм влизала скоро. Просто всеки само някакви глупости пише, стана тука чат повече, отколкото обсъждане и наистина да имаш интерес да четеш и да видиш една реална гледна точка. Всеки го изкривява през призмата на някаква "болна интелигенция" и един смешен сарказъм. То хубаво да е забавничко, ама някакси името "teenproblem" доста се измести. Дайте една изповедалня във Фейсбук да си направим, поне да се виждаме кои сме... хахахах
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Другия път ще се постарая да пиша само слънчеви неща и да използвам сладки до диабет послания хаха.. Нали са малко във фейсбук . На 24 съм и нямам проблем с момичетата, всъщност безвкусни са ми на тоя етап, сякаш са клонирани и се държат по подобен начин повечето(не тропчовци не стигам до заключение без да проверя.. ). Но добре, дайте по реална гледна точка.. То ако нещо не влиза във вашите разбирания, автоматично го приемате за грешно хах ама и това си има обяснение в психологията ! Както и да е.. Момчета, четете и учете, жените са коварни в наши дни и са особено меркантилни (повечето)..
Последно редактирано от Maleficus : 03-28-2016 на 19:23
Е, ние, момичетата, да се метнем някъде най - добре, нали? Напротив, аз приемам различна гледна точка и даже държа на нея. "Жените са коварни." - честно? Да, по - малка съм от теб. Да, нямам, може би, твоя опит. Ама и ти на 24 да твърдиш такова нещо с тези изчисления. Не знам, явно света свърши вече, това беше, край...
Винаги можеш да минеш на другия бряг, за да не ти се налага да се занимаваш с тия зли и еднакви жени.
Във форума едно време се мереха кой е по по най, сега като гледам последните теми в тоя раздел, се мерят кой е най-нещастен и чий живот е най-скапан.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имаше и период, където наистина беше удоволствие да влизаш. Периода, в който тийн проблемите не бяха толкова драматични. Водиха се дискусии, където сарказма не надделяваше и хората бяха искрени и даже забавни в преценката и диалога си. А да не говорим и колко двойки се намериха точно тогава. Та, и сега все още е останало нещо хубаво в този форум, де. (Изключая тези, които гледам да наливат акъл от големия си 23-24 годишен опит - нямам предвид автора![]()
Еми има изкривяване в ценностната система, как няма да има изкривяване и в мисленето. Смисъл, че на почит е да си егоист, дори в любовта. Смисъл като пропадне някои просто го сменяш със следващия, а тъй като момичетата почти винаги имат кандидати, за тях е по лесно, това е. Целта на това е да кажа просто и ясно, че вече да чувстваш само не е достатъчно, трябва и да мислиш, преди да влизаш във връзка с даден човек, иначе рискуваш да те дърпат за каишката и да те захвърлят в следващото дере![]()
Последно редактирано от Maleficus : 03-28-2016 на 19:41
Нещо като "Любов" съществува само в приказките от 1001 нощ, но не и в реалния живот !
-mincheto
И сигурно си имал отношения със всяка една жена по света?! Колко интересно... Колко милиарда години ти трябваха, за да откриеш тая закономерност? Или да не питам?
Поне се посмях, извинявай, че за твоя сметка. Надявам се един ден да ми простиш.
Въобще... МНОГО си дълбок, пич! Човек може да се удави в размишленията ти. А за емоционална ентелегентност ако не си чувал, трябва...
Няма лошо смехът е здравеБил съм с достатъчно и съм наблюдавал доста, все пак психологията ми е страст и се интересувам от човешкото поведение.. Тоест имам скромни знания над нормалното. Айде Тори кажи, как мъжете да си тренират емоционалната интелигентност, защото като гледам как всички се оплакват във форума имат остра нужда от това
![]()
Със сигурност не като мислят, че щото са на (цифра) години, морето им е до колене. Лошия опит - да - учител е. НО да вярваш, че с всичкия наличен лош опит в арсенала ти дадена обществена група е клише, не е урок на въпросния учител. Да - не трябва да се доверяваш сляпо, а да мислиш и анализираш нещата, ако можеш дори от 500 различни гледни точки, да мислиш първо за себе си и да бъдеш Човек, когато някой го заслужава тоя жест. Но не трябва и да започваш отношения предубеден. Винаги го има момента на изненадата, винаги го има камъчето под колелетата на каручката. И винаги можеш да се обърнеш по лице в паважа. И никога не трябва да казваш „ХОП!“ преди да си скочил.
Тори, Тори, Тори, лесно е да говориш от женска гледна точка, като гледаш отстраниНикога не съм твърдял, че моето мнение е канон, няма такова мнение, пък ако ще и да съм професор ! Всеки замърсява всяко послание със своята гледна точка, например ти си по оптимистично настроена, няма лошо. Проблема, е че посланието ми, колкото и да не е перфектно, все пак е от мъжка гледна точка за мъже и макар и да звучи вулгарно, казвам това, което е по вероятно да срещнат ако се държат като изтривалки, тоест все пак съм изпитал доста на гърба си и съм излязал отгоре, плюс имам реални знания и ги прилагам, освен това отдавна не търся момичета да си подмивам оная работа и написаното е по скоро за хората, дето търсят нещо истинско, но може да бъде полезно и на тези дето искат да пляскат няма лошо. И не годините определят човека, а качеството им ! Всяко момиче може да бъде страхотно и да те изненада, но само ако те харесва, иначе ако не можеш да четеш сигналите, можеш спокойно да се превърнеш в поредния роб, дето да я обикаля като гладно куче и тя да пуска трохи, достатъчно та да не загубиш хептен интерес.
Последно редактирано от Maleficus : 03-29-2016 на 10:45