- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Драги влюбени събратя, мъже, момчета и салфетки !
Със сигурност не като мислят, че щото са на (цифра) години, морето им е до колене. Лошия опит - да - учител е. НО да вярваш, че с всичкия наличен лош опит в арсенала ти дадена обществена група е клише, не е урок на въпросния учител. Да - не трябва да се доверяваш сляпо, а да мислиш и анализираш нещата, ако можеш дори от 500 различни гледни точки, да мислиш първо за себе си и да бъдеш Човек, когато някой го заслужава тоя жест. Но не трябва и да започваш отношения предубеден. Винаги го има момента на изненадата, винаги го има камъчето под колелетата на каручката. И винаги можеш да се обърнеш по лице в паважа. И никога не трябва да казваш „ХОП!“ преди да си скочил.
Тори, Тори, Тори, лесно е да говориш от женска гледна точка, като гледаш отстраниНикога не съм твърдял, че моето мнение е канон, няма такова мнение, пък ако ще и да съм професор ! Всеки замърсява всяко послание със своята гледна точка, например ти си по оптимистично настроена, няма лошо. Проблема, е че посланието ми, колкото и да не е перфектно, все пак е от мъжка гледна точка за мъже и макар и да звучи вулгарно, казвам това, което е по вероятно да срещнат ако се държат като изтривалки, тоест все пак съм изпитал доста на гърба си и съм излязал отгоре, плюс имам реални знания и ги прилагам, освен това отдавна не търся момичета да си подмивам оная работа и написаното е по скоро за хората, дето търсят нещо истинско, но може да бъде полезно и на тези дето искат да пляскат няма лошо. И не годините определят човека, а качеството им ! Всяко момиче може да бъде страхотно и да те изненада, но само ако те харесва, иначе ако не можеш да четеш сигналите, можеш спокойно да се превърнеш в поредния роб, дето да я обикаля като гладно куче и тя да пуска трохи, достатъчно та да не загубиш хептен интерес.
Последно редактирано от Maleficus : 03-29-2016 на 10:45
Авторе нищо не каза и за педалите....
Или си изрекламирам мъжката любов по доста заобиколен начин?
Edit: Оооо како Violenza къде се губиш? Как така да се появиш отново в този форум.Преди това LadyDi се мерна. Да няма някоя виртуална форумна сбирка на наборите дето съм изпуснал?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-29-2016 на 12:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!