.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Е радвам се, че Вие ме слагате на мястото и ми давате диагноза. Да неудовлетворен съм от повърхностните взаймоотношения, които се наричат любов в наши дни осъзнайте , че има и хора дето търсят нещо повече от това да си топнат чушлето Впрочем това, че мъжете страдат повече Е ФАКТ и не защото аз го казвам, а защото е доказано от учени и са правени експерименти. По законите на природата жената избира, мъжът се подмазва и се бие.. Ние също сме животни, макар и по "умни". Както и да е. Вместо да ви наричам първосигнални същества, задето ме нападате, ще кажа просто, че нормални хора няма, просто непрегледани и всеки има комплекси, АБСОЛЮТНО всеки Мерси все пак, че Вие перфектните ме съдите, задето си казвам всичко както го мисля, без да го украсявам, поне съм честен със себе си и с Вас. Да момчета, ако не познавате своята и женската природа, ще ви въртят на малкия си пръст, дайте си малко предимство в живота, докато е време, оставете филмите, фантазиите и се въоражете с познания..
    Последно редактирано от Maleficus : 03-30-2016 на 17:54

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Е радвам се, че Вие ме слагате на мястото и ми давате диагноза. Да неудовлетворен съм от повърхностните взаймоотношения, които се наричат любов в наши дни осъзнайте , че има и хора дето търсят нещо повече от това да си топнат чушлето Впрочем това, че мъжете страдат повече Е ФАКТ и не защото аз го казвам, а защото е доказано от учени и са правени експерименти. По законите на природата жената избира, мъжът се подмазва и се бие.. Ние също сме животни, макар и по "умни". Както и да е. Вместо да ви наричам първосигнални същества, задето ме нападате, ще кажа просто, че нормални хора няма, просто непрегледани и всеки има комплекси, АБСОЛЮТНО всеки Мерси все пак, че Вие перфектните ме съдите, задето си казвам всичко както го мисля, без да го украсявам, поне съм честен със себе си и с Вас. Да момчета, ако не познавате своята и женската природа, ще ви въртят на малкия си пръст, дайте си малко предимство в живота, докато е време, оставете филмите, фантазиите и се въоражете с познания..
    Приятел, никой не е парадирал, че е перфектен, обсъждаме само, че редовно пускаш теми, в които плюеш жените и пропопвядваш, че няма любов в тоя свят и така нататък. Ти като си прецакан означава ли, че всички трябва да сме? Всеки има и е имал любовни разочарования, ама ако всеки тръгне така като теб да разсъждава в този форум какво ще стане? Ти си мисли каквото искаш, свободата на словото е важно нещо, но не мисля, че е редно да слагаш всички под общ знаменател. Чакам да намериш перфектната мадама и да почнеш с оптимистичните постове, че има и свестни хора на тази планета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си