.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Наслада ...

Hybrid View

Наслада ...

Имам малко не традиционен проблем. Аз съм момче на 18 години и от известно време си имам приятелка и започнахме да практикуваме секса... но не изпитвам кой знае какво удоволствие. Правим секса редовно с кондоми но аз така и не изпитвам желаната наслада. Приятелката ми си свършва редовно но аз изпитва особени трудности и се налага секса да продължава по дълго от обичайното. Видях, че не е често срещан проблем и се надявам някой да ми даде компетентен отговор защо? как? зареди кондома? И прочие ...

Благодаря за отделеното време

Мега фен Аватара на solo_
    Презерватива намаля чувствителността... Ако те е страх да не забременее, пробвайте анален секс.

Не ме е страх от забременяване, а по скоро от евентуално заразяване спрямо мен.

Цитирай Първоначално написано от siegheil14/88 Виж мнението
    Не ме е страх от забременяване, а по скоро от евентуално заразяване спрямо мен.
    Нямаш ли и доверие ?

Честно казано от скоро съм с нея и ми е споделяла че го е правила и без презерватив

Това не означава, че е болна...

Но също така не означава и че не е болна?

Ако и има нещо, ще си личи. Можеш да я закараш на лекар, за да я прегледа, и оттам да си спокоен.

Проблема е че дори не съм и споделял за това... Още повече, че се съмнявам за заразяване.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е тя да не е преспала с целия град, че да те е страх от каквото и да е. Като си толкова неспокоен - доктор, да се прегледа и готово. Сподели и какви са ти проблемите, тука и да пишеш файда няма.

А относно горе посочения проблем?

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Не слушай сополо, той си е просто гей и само за задници мисли.
    Много добре постъпваш, като ползваш презерватив. Не е необходимо да е преспала с половината град, вие мислите ли изобщо???
    Смени марката презервативи, не разбирам от тях, ама веднъж замествах в една аптека и имаше мноооого видове.

"Нямаш ли и доверие" хахаха сополо дано ти се зарази хилавия полов орган с Ешерихия коли и ще има да го чешеш до кръв... тъкмо после ще стане негоден за употреба...както си е и сега.
    Последно редактирано от Sarafina : 03-29-2016 на 15:26

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Не слушай сополо, той си е просто гей и само за задници мисли.
    Много добре постъпваш, като ползваш презерватив. Не е необходимо да е преспала с половината град, вие мислите ли изобщо???
    Смени марката презервативи, не разбирам от тях, ама веднъж замествах в една аптека и имаше мноооого видове.

"Нямаш ли и доверие" хахаха сополо дано ти се зарази хилавия полов орган с Ешерихия коли и ще има да го чешеш до кръв... тъкмо после ще стане негоден за употреба...както си е и сега.
    НЕ съм гей !
    Поздравявам те:http://vbox7.com/play:eb81df269b

Sarafina, внимавай какво говориш, че ще те отровя !

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Неосъзнат си тогава, личи ти от всяко едно мнение... "Добре, че е шегата да си кажем истината"... Не е страшно де, споко

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Неосъзнат си тогава, личи ти от всяко едно мнение...
    Не си ли чувала за актьорско майсторство ?

И все пак някое друго мнение?

Мега фен Аватара на divergent
    Без презерватив усещането е по-приятно, няма какво да се лъжем. Казаха ти вече, че това, че го е правила без кондом, не означава, че задължително е заразена с нещо. За да си докажете взаимно, че сте здрави, просто си направете изследвания. Колкото до риска от забременяване, противозачатъчните се най-достъпния вариант.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Изследвайте се и пробвай без презерватив за да разбереш дали в това е проблема. Все пак се пазете от забременяване чрез някой от другите методи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно доста често го правите и на теб не ти харесва вече омръзнала ти е пробвайте неща , които не сте правили до сега

leo99999
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от siegheil14/88 Виж мнението
    Имам малко не традиционен проблем. Аз съм момче на 18 години и от известно време си имам приятелка и започнахме да практикуваме секса... но не изпитвам кой знае какво удоволствие. Правим секса редовно с кондоми но аз така и не изпитвам желаната наслада. Приятелката ми си свършва редовно но аз изпитва особени трудности и се налага секса да продължава по дълго от обичайното. Видях, че не е често срещан проблем и се надявам някой да ми даде компетентен отговор защо? как? зареди кондома? И прочие ...

Благодаря за отделеното време
    Имаше един подобен виц. Мъж се оплаква на доктор че не му става. Доктора му казва следващия път да доведе жена си. Човека води жена си. Доктора казва да влезе само жена му. Кара я да се съблече, да легне по гръб, по корем да направи борцов мост. После и казва да се облече и да влезе само мъжа. Влиза мъжа и доктора му съобщава добрата новина: всичко е наред, нямаш проблем. Мъжа обаче реагира моментално, ама докторе как да нямам, на мен не ми става. Доктора казал: спокойно, всичко е на ред, и на мен не ми става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си