Цитирай Първоначално написано от siegheil14/88 Виж мнението
Имам малко не традиционен проблем. Аз съм момче на 18 години и от известно време си имам приятелка и започнахме да практикуваме секса... но не изпитвам кой знае какво удоволствие. Правим секса редовно с кондоми но аз така и не изпитвам желаната наслада. Приятелката ми си свършва редовно но аз изпитва особени трудности и се налага секса да продължава по дълго от обичайното. Видях, че не е често срещан проблем и се надявам някой да ми даде компетентен отговор защо? как? зареди кондома? И прочие ...

Благодаря за отделеното време
Имаше един подобен виц. Мъж се оплаква на доктор че не му става. Доктора му казва следващия път да доведе жена си. Човека води жена си. Доктора казва да влезе само жена му. Кара я да се съблече, да легне по гръб, по корем да направи борцов мост. После и казва да се облече и да влезе само мъжа. Влиза мъжа и доктора му съобщава добрата новина: всичко е наред, нямаш проблем. Мъжа обаче реагира моментално, ама докторе как да нямам, на мен не ми става. Доктора казал: спокойно, всичко е на ред, и на мен не ми става.