- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накарам родителите ми да ме приемат като гей
Здравейте,на 16 години съм от малък си знам че съм хомосексуален.Преди 3 седмици родителите ми разбраха че се виждам с момче подслушвайки разговора ми с една моя приятелка която знае за мен.Както всеки родител те започнаха да плачат да ми викат да казват че това не е нормално опитват се да ме разубедят че несъм такъв.Наказаха ме,казаха да не се повтаря иначе ако разберат щели да си сложат край на живота и двамата.Повечето от роднините ми знаят и всички ме гледат с омраза,само не мога да си обясня как след толкова време никой не ме подкрепи и как си може да вярват че ще ме променят.В момента те ме принуждават да им обещавам неща които няма как да станат.
Моляви посъветвайте ме как да продължъ напред.
pug_306 e боклук! Аз те подкрепям, Томи. Ако бях на твое място, навярно щях да търся начин да заблудя родителите, че съм спрял да се виждам с момчето. Моите родители не са ме хващали мен, ама мисля, че ме подозират.
Ще свикнат, не го натяквай и т.н. дръж се нормално и уверено. Животът си е твой, ти гледай да завършиш и да можеш сам да се издържаш.
Може да се обърнеш към Закрила на детето, там можеш да споделиш притесненията си. И игнорирай лаещите, от далеч си личи колко са слаби![]()
Последно редактирано от Sarafina : 03-29-2016 на 15:40
Събери пари и си направи операция, за корекция на пола, но преди това им кажи, че отиваш на почивка някъде, след това като се върнеш изглеждащ като друг човек, скочи пред тях и извикай : " Мамо Тате ! ИЗНЕНАДА !" Впрочем, знам че българите се движим 30 години зад по напредналите държави, но е хубаво да се образоват малко невежите.. Това е напълно нормално и се среща в природата... Според мен не го изтъквай и завърши излез живей си сам и те кажи речи нямат голям избор.. Или ще те приемат, или ще те загубят. То можеш и сега да го поставиш пред тях това условие, ако ти стиска хаха
Последно редактирано от Maleficus : 03-29-2016 на 16:24
През последните дни се държъ по странно с тях защото ми е гадно че не могат да ме разберат и постоянно ми казват да се променя.. Казах им ако не и изнася да ме изгонят..
Искат не искат ще го приемат иначе няма какво да направят
Хахаха само не разбрах това обидно ли трябва да е?
Първо - че той така или иначе го прави /логично/
Второ - като искаш момичетата да ти лапат пишката? То все е уста хаха Т.е. сам потвърждаваш, че е обидно и гнусно??
Дори обидите не ти се получават, акъла ти е като на прохождащ, май ще имаш нужда от лигавник
Тва ми напомня на коментарите към гейовете "ааа анален секс тва е тоолкова гнусно", обаче го тикат отзад на приятелката си?
Или пък: "да те еба бе гей"... Ами ти щом искаш да ебеш гей, не си ли и ти гей хахахаха
Намирисва ми на неосъзнат хомосексуалист.....
Последно редактирано от Sarafina : 03-30-2016 на 14:48
Ако ти намираш за нормално педерастките изпълнения, аз не ги намирам - едно е момиче да ти прави свирка, друго е мъж да ходи да лапа на друг ... Май няма разлика за теб ... Тези хора са си за презрение... Незнам за моя акъл, ама твоя дори не е и близко до прохождащ с това тъпо мислене,което го докара горе, по скоро ти е спрял отдавна.
Последно редактирано от solo_ : 03-31-2016 на 12:34
Дай дефиниция за нормално бе умнико!!! Хомосексуалността се среща във всеки биологичен вид /виж в уикипедия, ако искаш/, а хомофобията /расизма и прочие дискриминации, водещи до насилие/ само и единствено при човека!!! При все че уж сме били "по-разумни", разбирай HOMO SAPIENS
Другото, което ме накара да те нарека прохождащ олигофрен, бе факта, че свързваш една връзка само със секс.... Ако наистина е така, мога само да те съжалявам
Любимият ми аргумент е "ми те не могат да се размножават, затова не е естествено" хаха представи си могат да осиновят всички зарязани деца от хетеросексуалните от толкова успешно размножаване О.о
"Ми децата и те ще станат хомосексуални"....
-отнови си представи, как всеки хомосекс има хетеросекс родители...аз не съм чула за обратното, но след ин витро методите и това ще стане
И кое е различното да попитам, че е жена? След като сам потвърди, че е гнусно и обидно, значи жената можеш да обиждаш така ли....
По дъщата логика мъж не трябва да мие чинии, пода, шие?
Винаги съм твърдяла, че хомофобите няма как да уважават жените. Едното лесно се навързва с другото, ползвайки същите предразсъдъци.
П.С. ако се затрудниш над думичката "предразсъдъци", любезно те моля да използваш речник.
Последно редактирано от Sarafina : 03-31-2016 на 13:40
Хахахах уникална си, това, че си лесбийка и за теб е нормално, много ти здраве. На горния умник - няма как да се роди такъв урод, не се притеснявай, по скоро сега баща ти се чуди защо не те е избърсал в някое перде ! Другото - абсолютно не ме боли къде се среща хомосексуалността - това, че мразя педалите, няма как да се промени, ако щеш и да ми изпишеш цял ферман.
Хайде сега ви оставям да си се подкрепяте в педерастките каузи - и все пак съвета ми остава - автора се беси и родителите му ще приемат по-лесно, че са имали син педераст !
Толкова ниско самочувствие отново ме подтиква към идеята, че си неосъзнат гей.
Нямам логично обяснение защо специално влезе и продължаваш да пишеш в темата с гейовете хахаха
Спокойно де,не е страшно
И като каза, че било нормално хаха за мен и моя свят не е нормално, там има само жени, но не демонстрирам неувереност на грешното място, защото не ме бърка хаха
И някои родители обичат децата, съжалавам, че не си имал този късмет.
Последно редактирано от Sarafina : 03-31-2016 на 13:55