- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накарам родителите ми да ме приемат като гей
tomi0123, може и вече да си го знаеш, но все пак...
Та, можеш да се подготвиш психически за тези два варианта :
Родителите ти постепенно да те приемат такъв какъвто си. Това постепенно е наистина баавно (може да трае година две), но винаги каквото и да се случи накрая, ще отричат че си такъв, особено ако са имали някакви очаквания за теб.
Другият вариант е въобще да не приемат, че си гей, и да тогава, е възможна една неприятна студенина от родителите ти, което е си кофти.
Какво да ги правиш родителите ти, че са се родили в по ранно време, надявам се да са склонни към собствена промяна, което за тях ще е трудно, вярвам.
Остани си със всичкия си, и както Sarafina написа, изучи се и се погрижи сам за бъдещето си.
П.С. Едно нещо, което можеш да им покажеш, че си сериозен и умеещ човек, въпреки твоята сексуалност, това донякъде може да ги накара да гледат по друг (по светъл) начин на теб.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 04-01-2016 на 03:46
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Значе няма смисъл да се занимаваме с него.
Първо той не е толкова умен че да осъзнае какво е да си хомо
Опитваш се да ни обидиш и да се засрамим от себе си но не ние трябва да се засрамим,а ти !!
Хаха Пъгси-то спря да ми отговаря, че се засегна и налетя към по-слабите. Колко удобно
Не обичаш ли предизвикателствата или предпочиташ още повече да парадираш с ниското си самочувствие, избягвайки конфронтация с мен![]()
Последно редактирано от Sarafina : 04-01-2016 на 08:15
Конфронтация с теб ? На тея тъпизми то няма какво да се каже !
Ниско самочувствие може да имаш ти за себе си. Неосъзнат гей може да викаш на някой от родителите си, може да се наречеш и лесбийка като си се кефиш толкова на статуса си.
Писал съм в темата, защото мразя педерасти, нещо друго интересува ли те ?
Ако обичаха децата си педерасти, то тая тема нямаше да я има....
Айде стига се цепи с малоумните си изказвания, отщява ми се да ги чета.
Аз се наричам отдавна хаха
А иначе май не си споделял защо ги мразиш? Какво толкова лично ти се е случило, че са те травмирали, сподели.
Или просто е "гнусно" хаха... Велика мисъл.
Лесбийките що не ги мразиш тогава? Защото са секси ли
Днес за първи път се регистрирах във форума, никога до сега не съм писал по разни такива места за проблемите си и се учудвам колко лоши съдби има, но, браточка, не мога да ти влезна в положението, но те разбирам до някъде. Не съм гей, но придобивам представа за ситуацията ти.
Това, което мога да те посъветвам е да говориш с тях, да намериш нещо, с което да ги накараш да се гордеят. Не просто "Живей живота си", щото ако го караш така ще стане по-лоша ситуацията. Опитай се да ги убедиш, че не правиш нищо лошо. Убеди ги, че правиш това, което те кара да се чувстваш щастлив. За тях това трябва да е най-важното!!! Не харесвам гейовете като цяло, но знам, че не им е лесно на много от тях. Абстрахирай се от чуждото мнение, концентрирай се върху това да запазиш баланс в семейството си и когато това се случи - тогава си живей живота. Първо си оправи вътрешните проблеми, след това външните. Не познавам родителите ти, но предполагам, че бащата едва ли ще го приеме някога, опитай поне майка си да убедиш. В такива моменти трябва да се подкрепяте. Намисли си някоя силна реч, която да им кажеш, но не ги нападай в никакъв случай. Не знам какво да ти кажа, защо съм седнал изобщо да се занимавам.. Успех
Брей Fancy, да ти се неначуди човек. Както се казва плюсче и едно евала от мен.
миля че трябва да си много прост и с изостанало мислене да говориш по този начин ...дай всеки различен от нас човек да не живее бе .. кви са тия глупости в 21 век живеем бе хора момчето иска помощ ако си тук за хйт напусни! .. а колкото до темата просто накараи ги да осъзнаят че ти си такъв и това че те наказват и заплашват няма да промени начина ти на мислене
Хора наще днес заминаха за чужбина,днес с мама си говорехме пак тя започна да плаче на мен ми стана гадно иска да се променя аз и казвам че не мога и че трябва да ме приемат,но не иска да ме чуе
Според вас вобще ще ме приеме ли някога![]()
Естествено, че ще те приеме. Ти само си дръж главата високо. Още повече че са отишли в чужбина, в 2/3 от Европа са разрешени гей браковете. И тук ще стане.
:*