.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Iskam da ti lapam. - Qvor minetchiqta ot Turnovo.

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Ти имаш не гадже, а злато бе... Не го изпускай ей. Бори се
    Да така е наистина е много мил и търпелив,обаче според наще той търси само секс и след това щяло да ме заебе.
    Те не го познават и не знаят в действителност колко са сериозни нещата,защото той иска като направя 18 да живея с него.
    В най лошия случай ако не ме приемат аз от него няма да се откажа,но те ще ме загубят

Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Iskam da ti lapam. - Qvor minetchiqta ot Turnovo.
    хубава снимка

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    хубава снимка
    Moqt idol

Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Moqt idol
    Противен е.

Мега фен Аватара на solo_
    Нокс, брой, брой и мен ме брой !!!

Tova e istenskiqt Gospot bok.

Мега фен Аватара на solo_
    Оичкам те !!

Цитирай Първоначално написано от tomi0123 Виж мнението
    Да така е наистина е много мил и търпелив,обаче според наще той търси само секс и след това щяло да ме заебе.
    Ама то секса не се ли почва с еб@не?
    Иначе сега сериозно. Виж, аз имам приятел, който също е хомосексуален и беше в почти същото положение при теб. Ще ти кажа само това - докато беше непълнолетен,трябваше да го спасяваме(нашата компанийка) от две самоубийства - след като завърши и се издържа сам вече е направо най-щастливия човек на света.Защото никой не го критикува или го насилва да се промени. Та съвета ми е - Просто изтрай още малко с вашите, дори може да се опиташ да пробват своята отрова - не им говори ден,два,три колкото, че да почнат те да те заговарят как е минало училище и подобни.

Цитирай Първоначално написано от Sstoqnov Виж мнението
    Ама то секса не се ли почва с еб@не?
    Иначе сега сериозно. Виж, аз имам приятел, който също е хомосексуален и беше в почти същото положение при теб. Ще ти кажа само това - докато беше непълнолетен,трябваше да го спасяваме(нашата компанийка) от две самоубийства - след като завърши и се издържа сам вече е направо най-щастливия човек на света.Защото никой не го критикува или го насилва да се промени. Та съвета ми е - Просто изтрай още малко с вашите, дори може да се опиташ да пробват своята отрова - не им говори ден,два,три колкото, че да почнат те да те заговарят как е минало училище и подобни.
    Като казах заебе имах впредвид че ще ме остави,а самия той ми каза че няма да ме насилва докато не се съглася.

Супер фен Аватара на NissaN
    Вашия не те ли натупа поне да ти дое акъла в главата.Никой родител ме може да приеме това нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си