.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Дай дефиниция за нормално бе умнико!!! Хомосексуалността се среща във всеки биологичен вид /виж в уикипедия, ако искаш/, а хомофобията /расизма и прочие дискриминации, водещи до насилие/ само и единствено при човека!!! При все че уж сме били "по-разумни", разбирай HOMO SAPIENS
    Другото, което ме накара да те нарека прохождащ олигофрен, бе факта, че свързваш една връзка само със секс.... Ако наистина е така, мога само да те съжалявам

Любимият ми аргумент е "ми те не могат да се размножават, затова не е естествено" хаха представи си могат да осиновят всички зарязани деца от хетеросексуалните от толкова успешно размножаване О.о

"Ми децата и те ще станат хомосексуални"....
    -отнови си представи, как всеки хомосекс има хетеросекс родители...аз не съм чула за обратното, но след ин витро методите и това ще стане
    И кое е различното да попитам, че е жена? След като сам потвърди, че е гнусно и обидно, значи жената можеш да обиждаш така ли....
    По дъщата логика мъж не трябва да мие чинии, пода, шие?

Винаги съм твърдяла, че хомофобите няма как да уважават жените. Едното лесно се навързва с другото, ползвайки същите предразсъдъци.

П.С. ако се затрудниш над думичката "предразсъдъци", любезно те моля да използваш речник.
    Последно редактирано от Sarafina : 03-31-2016 на 13:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си