Първоначално написано от
the dreamer
Хаха. И аз имам такива приятели и трябва да ти кажа че такива момичета които прекалено бъзо се разкриват са глупавички. Умните споделят умерено личната си информация.
А за въпроса ти - ако искаш да породиш интерес у нея, не споделяй много много ако не те е питала, питай ТИ повече за да научиш повече за нея, но недей да превръщаш разговора в интервю. За да не се превървне разговорът в интервю правиш така - задаваш въпрос > получаваш отговор > пускаш някой коментар свързан с отговора > задаваш друг въпрос свързан с темата ( трябва да я слушаш внимателно и си избираш една думичка която намираш за интересна и можеш да зададеш въпрос свързан с тая дума - с тоя трик можеш да говориш до зори ! ) или сменяш темата. След време тя подсъзнателно (или не) ще осъзнае че ти много знаеш за нея а тя нищо за тебе и тя самата ще почне да ти задава въпроси. Можете да говорите за неща които са ви интересни...или поне за неща от които тя се интересува и така разговорът ще мине по-добре. Надявам се да съм помогнал.