От много време се опитвам да си намеря сериозна приятелка, но все нещо става. За последните 10 месеца ме зарязаха 3 пъти... Едното момиче, с което ходих ми изневери и за да й го върна й изневерих 2 пъти, но си признах пред нея, а тя не си призна пред мене. Обясних й го, че тя е сбъркала повече от мене и ми каза, че съм егоист и тъпанар, удари ме и след 2 часа ме изтри от фейсбук и ми блокна номера.. wtf.
Месец по-късно спах 2 пъти с едно момиче от работата, започнахме да излизаме, харесах си я много, но след известно време ми каза, че съм бил много малък и нямало как да се получи.. Това ме обиди и започнах да я дразня в работата и тя каза, че ще напусне. Така и стана. В крайна сметка не може да се каже, че победих, защото бях афектиран от ситуацията и аз напуснах..
От 10-ти март излизам с едно много хубаво момиче, пие, пафка, но не друса и не прави някви лоши неща. Не е тъпа и ми е много хубаво с нея. Започна да ме дразни това, че си пише с бившия си. Казах й да престане. Тя каза, че нямало как, щото била приключила 5 годишна връзка и нз си кво си. А аз, когато си пиша с други момичета ми се дразни, но не го показва и това още повече ме дразни. Скарахме се много и й казах че е тъпа к****, но не съм искал да я обидя, а и тя започна. Разплака се и почна да ме удря.. Сега ми каза да й се обадя другата седмица, можело да се видим евентуално. Казах й, че ми е се тая, няма да й се моля много ясно, но вътрешно ми е много хубаво с нея. А и не искам пак да ме зарежат..
Дайте съвет къде е проблема, аз съм супер добър по принцип и винаги се влюбвам много бързо. Явно нямам късмет или не знам...