.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем...

Cawally
    Guest

Проблем...

Здравейте,
    Имам проблем със момичето ми...
    Ами,какво да ви кажа..тръгнахме някъде преди 2 седмици и нещо..всичко беше ок,бяхме щастливи(особенно аз) и тази седмица самата тя ми казва ,че не чувства нищо към мен (абе намекна си да скъсаме)..а преди това ми казваше колко щастлива била със мен и как съм я карал да се чувства специална..А после след 2 дена ми казва някакво че иска да си останем заедно..
    А пък после за капак ми каза да и дам време да реши какво да прави (да е със мен или не)..

Объркан съм много..защото до сега не съм бил някъв груб към нея и не сме се карали и просто не знам какво се случва..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Момичето не знае какво иска и само те разиграва

Тя наистина не знае какво иска. Поговорете си, изяснете си как стоят нещата. Възможно е и да има друго момче.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Първо на колко е момичето ? Второ, не се оставяй да си играе с теб. Като иска да е сама, остави я. Резни контакта нацяло за известно време и даже шанса да се върне е по голям, а ако не се отдавна е решила, че не иска да е с теб Обикновено момичетата обмислят и даже обсъждат с приятелките си за раздялата много преди тя да се случи

Мега фен Аватара на RapExotic
    Намерила е някой по- богат/интересен/красив/мускулест/надарен , но все още не и е в кърпа вързан и се колебае.

Някой друг и е обърнал малко повечко внимание ..не те заслужава махай я

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си