.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: MAZNO LICE

MAZNO LICE

CHOVEKAT S MAZNATA GADNA MUTRA KADETO PRILICHA NA GROZNA POMAKINQ POSESHTAVAL LEKCII ZA SVALKI MOJETE LI DA SI PREDSTAVITE BULGARI V KLASNITE STAI I ZANQTIQTA KOITO POSESHTAVAT DUSHTERITE VI EDIN MAZEN GROZEN TOLUP DA SE PLIOSNE ZA DA GI PRITESNQVA TA TOVA SI E CHIST TERORIZAM!!! VSICHKI MOMICHETA TE KOMENTIRAT SMQTAT TE ZA ZLOVESHT I PROTIVEN I GLEDAT DA SQDAT PO-NADALECH OT TEB ZASHTOTO GI PLASHISH NE SAMO AZ NE MOGA DA TE PONASQM!!!!!! I ME GLEDA S GADNATA SI ZURLA, PAK ME ZQPNAL NAGLO NASRESHTA AMA VECHE SE USESHTA CHE MI E PROTIVEN DO MOZAKA NA KOSTITE I GO E STRAH HAHAHAHAHAH DA ZNAESH VECHE TA IBA I GNUSNATA PROTIVNA MAZNA GLAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KLIOFNAL SE BEDNICHKIQ, ABE HODI SVARSHI NQKOQ RABOTA KATO NQMASH KAKVO DA PRAVISH SI NAMERI RABOTA, VURVI I RABOTI A NE MI KISNI DA DOSAJDASH NA JENITE BE BOKLUK. NIKOQ NE E TOLKOVA OTCHAQNA DA SI LEGNE NQKOGA S TEBE NALI GO RAZBIRASH TI OTIVASH NA IZLOJENIE DA ZQPADH NAGLO AMA TEBE NIKOJ NE ISKA DA TE GLEDA I PROSTITUTKA NE BI SE PREJALILA DA SI LEGNE NQKOGA S TEB MUTIRAL IZROD.

Мега фен Аватара на solo_
    За kuik ли става въпрос ?

Повече от фен
    Не виждам причина за поведението ти. С какво съм те ядосал толкова, след като дори не сме общували?

solo_ ako obichash prestani. Za men li stava vupros, za nego li stava vupros. Za edin I sushti pisha. Aide stiga detinshtini veche.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    CHOVEKAT S MAZNATA GADNA MUTRA KADETO PRILICHA NA GROZNA POMAKINQ POSESHTAVAL LEKCII ZA SVALKI MOJETE LI DA SI PREDSTAVITE BULGARI
    Не е кой знае какво. Аз познавам един, който води лекции за да сваля момичета (или момчета, каквото му върже, не подбира много).

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не е кой знае какво. Аз познавам един, който води лекции за да сваля момичета (или момчета, каквото му върже, не подбира много).
    AMI TOI TOZI E SUSHTIQ I PLUS TOVA SHTE STAVA PREPODAVATEL, NE MI SE MISLI ZA GORKITE MOMICHETA KOITO SHTE POPADNAT PRI TOZI NENORMALNIK S otchaqn pedofilski pogled. Misleh si che samo az si vuobrazqvam no dnes momichetata go komentiraha I ne im e priqten, gledat da ne sqdat blizo do nego. A az sqdam veche chak v drugiq krai na staqta I mazniqt guz pak me gleda produljitelno I naglo ama samo kato go pogledna veche spira. Bahti uroda gnusen.

Staring - to stare at someone bqh chela che na angliiski korenat na dumata idva ot "da tarsish konfrontaciq" ili neshto takova, dosega takuv povreden I zagorql IDIOT ne bqh vijdala, NQMA LI KOI DA TI NACHUPI KOKALITE NAI-POSLE!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    За kuik ли става въпрос ?
    Не. Камък ми падна от сърцето. Помислих, че аз съм я засегнал с нещо и преглеждах стари мнения да видя къде, какво съм казвал.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Не. Камък ми падна от сърцето. Помислих, че аз съм я засегнал с нещо и преглеждах стари мнения да видя къде, какво съм казвал.
    Защо е с твой аватар ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    AMI TOI TOZI E SUSHTIQ I PLUS TOVA SHTE STAVA PREPODAVATEL, NE MI SE MISLI ZA GORKITE MOMICHETA KOITO SHTE POPADNAT PRI TOZI NENORMALNIK S otchaqn pedofilski pogled. Misleh si che samo az si vuobrazqvam no dnes momichetata go komentiraha I ne im e priqten, gledat da ne sqdat blizo do nego. A az sqdam veche chak v drugiq krai na staqta I mazniqt guz pak me gleda produljitelno I naglo ama samo kato go pogledna veche spira. Bahti uroda gnusen.
    Игнорирай хората, които не са ти приятни. Омразата и любовта/обичта показват отношение към даден човек, но безразличието е съвсем друго нещо.

Da no toi ne spira da me pritesnqva I da mi prechi! Nikoga ne bih imala protiv nqkoi koito ne mi pravi nishto.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Da no toi ne spira da me pritesnqva I da mi prechi! Nikoga ne bih imala protiv nqkoi koito ne mi pravi nishto.
    Ако го игнорираш, след време ще се откаже. От разказите ти става ясно, че не е влюбен в теб, а иска само секс. Ако го игнорираш достатъчно дълго време, ще те остави и ще проектира обсесиите си върху друга.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    На кого му дреме? Баси.

TUJNA, OTCHAQNA, DEVSTVENA, SBURKANA, IZVRATENA GLEDKA SI!!!!!!!!!!!! SHTE QDESH STRAHOTEN BOI I VSICHKITE TI KOKALI SHTE BUDAT POTROSHENI SLED KATO TE NAEBAT V DEVSTVENIQ ZAJADNQL ZA SEKS NASRAN GUZ AKO NE SE RAZKARASH OT JIVOTA MI I NE SI MAHNESH PERVERZNIQ MAZEN POGLED OT LICETO MI. QSNO LI E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Айде по-скоро не.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове