.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    там където мечтите стават реалност

Секс без презерватив(СЕФТЕ)

Така,досега не съм го правил без,правили са ми свирки и после съм слагал презерватива и съм работил с него.
    Искам да попитам,когато правя секс без презерватив какъв е шанса момичето да забременее ако не пие противозачатъчни?
    Знам кога свършвам,обаче докато пениса ми е в ерекция и непрекъснато излиза някаква течност,не като сперма,а знаете какво имам предвид.Излиза на капчици,които се размазват по главичката,и така колкото по твърд е,винаги излиза по-малко.В тази течност има ли сперматозоиди и каква е опасноста момичето да забременее.
    Да кажем правим секс,вадя го и свърваш вън някъде,примерно на гърдите и.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Ти си прост . Съжалявам. Не може само за да ви е малко повече кеф да не ползвате презерватив....вероятноста да забременее (и то без хапчета ) е ненормално голяма + има много болести, не опитвай
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

В тази течност, за която говориш има сперматозоиди макар и малко и има шанс да забременее така че по добре не го правете без

Мега фен Аватара на Rofl4e
    невъзможно е.. !!!!

Знам че след мен чще има 19838 човека който да кажат че е напълно възможно но не е така!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    невъзможно е.. !!!!

Знам че след мен чще има 19838 човека който да кажат че е напълно възможно но не е така!
    Абе аз мисля като теб,ама като не знам и не съм пробвал-питам!
    Говорил съм с приятели,те викат,че няма проблем.

За болестите,знам,няма да го правя без презерватив със всяка,а сега мисля да тръгна с едно момиче и само с нея,ама не ми се става баща още!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Когато правиш секс без презерватив ,и си на метода "преди да свърша,ще го извадя,усещам се",има шанс момичето да забременее.Това нещо,"което е течност,но не е сперма",се нарича предеякулационна течност и въпреки,че няма толкова сперматозоиди,колкото в спермата,пак има реален риск да забремениш девойката.Хич не пренебрегвайте възможността.Мисля,че поне 15-годишните,като са тръгнали да правят секс,малко са се образовали,но уви.Ето на автора малко повече информация : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...1d67e5c35a30b5

П.П-vamp,ти беше на 21-23,как може да не знаеш,че се нарича "предеякулационна течност" и да не знаеш,че има риск,дори и само предеякулационна течност да е попаднала във вагината на момичето,то да забременее?Тц-тц,трагично е.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не може да се забременееот предеркулационната течност..

може момчето да изпусне съвсем малко сперма и да стане пак бебето.. но не и от предеркулационната течност..

според мен е твърде рисковано много хора го практикуват , но те съветвам винаги да имаш едно на ум

Град
    В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    не може да се забременееот предеркулационната течност..

може момчето да изпусне съвсем малко сперма и да стане пак бебето.. но не и от предеркулационната течност..
    Брей.Не думай ...
    За съжаление познавам две двойки, които могат да потвърдят обратното.
    Не си правете експерименти.Много хора го правят.Да не говорим после на момичето като му закъснее и в каква паника се изпада, защото не знаеш от това ли е или не ...
    Ползвайте презервативи! По-сигурно от това няма.Дори да стане фал, поне можеш да разбереш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Прави к'вот искаш, но ако го правиш без презерватив и си неопитен след около девет месеца ще пишеш тема ''Препоръчайте ми добър акушер - гинеколог''. Какво ще и стане на момичето ако вземе един хап (за противозачатъчни намеквам)?
    Ми как какво? Всеки месец трябва да си преглежда гърдите за бучки и т. н., да ходи веднъж годишно на мамолог. Защо ти не почнеш да ги пиеш вместо момичето, след като си готов да живееш с идеята, че сам увеличаваш опасността да развиеш рак на гърдата?
    Б*хти, кво толкова ще й стане- ми може да пукне и от тромбоза!
    Прочете малко, преди да почнете да раздавате "умни" съвети!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Прави к'вот искаш, но ако го правиш без презерватив и си неопитен след около девет месеца ще пишеш тема ''Препоръчайте ми добър акушер - гинеколог''. Какво ще и стане на момичето ако вземе един хап (за противозачатъчни намеквам)?
    Ми как какво? Всеки месец трябва да си преглежда гърдите за бучки и т. н., да ходи веднъж годишно на мамолог. Защо ти не почнеш да ги пиеш вместо момичето, след като си готов да живееш с идеята, че сам увеличаваш опасността да развиеш рак на гърдата?
    Б*хти, кво толкова ще й стане- ми може да пукне и от тромбоза!
    Прочете малко, преди да почнете да раздавате "умни" съвети!
    И ти извади един аргумент... Така или иначе трябва редовно да се проверява за бучки и да се ходи на мамолог. Освен това разликата е съвсем малка и все още не е доказано, че Хапчето има нещо общо с рака на гърдата (да не говорим колко е трудно да се докаже подобно нещо). Увеличаването на риска не означава предизвикване. За твое сведение, много по вероятно е да умреш от кръвоизлив, ако вземеш Аспирин, отколкото от тромбоза от Хапчето. Трябва да си предразположен към това, т.е. да ти липсват определени фактори (или да са с намалено действие). Близо 60% от жените не забелязват никакви странични ефекти.

ПП: И, да, от предеякулационна течност може да се забременее.

Град
    На 21 съм,не ме сдъртявайте!!!
    Не знам щото наште не са ме ограмотявали а са ме шамарили,но това не е твой проблем
    Та,за противозачатъчните знам,обаче какво да и кажа,пий,че искам да те ляляля без кондом.И тя ще вземе нещо да ми откаже или после ще мрънка за 100 неща.
    А и искам веднага още следващия път да е без,остава варианта да се чукаме по календара,колко дни след цикъл беше?

според мен няма шанс аз го практикувам от горе долу 6 месеца(без презерватив) и ми няма нищо... за мое щастие :P

Цитирай Първоначално написано от Byboleche
    според мен няма шанс
    глупости
    шанса е 99,9%
    Ползвайте презерватив !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Rofl4e e едно голямо rofl.
    Тихо там, като не знаеш. Биоложка ми е казвала че от предеякулационната течност ИМА РИСК да се забременее, а милият ни vamp едва ли иска да се оръсва за 30лв хапче, че да предотврати бебенцето... /а и без тва туй хапче има негативни странични ефекти и е хубаво да се пие най-много два пъти годишно/
    Ако мацето ти е постоянна партньорка, по-добре да мине на противозачатъчни, с тях рискът да се забраменее е сведен до минимум.
    Или пък ултра тънки презервативи ^.-
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Добре съгласен съм, че на 15 годишните трябва да им се набива в главата да ползват презервативи и от общество и от учители и т.н....ама айде въздържайте се от коментари от типа на " много си прост ". От 9 години го правя без презерватив - проблем никога не е имало. Ако има шанс той е 0.0000001 %, а да не кажа , че ако наистина знаете какво правите е 0. Болестите вече са друго нещо.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

дам

една приятелка и нейния приятел така го правиха без презерватив 4-5 месеца ... вече супер убедени, че няма вероятност, че не става току-така ... уж не свършваше в нея ... За нова година си подари абортче

имаш риск дори и минимален ... можеш да спестиш на девойката да се тъпче с каквито и да е било хапчета .

ммм ужас .. и аз много съм се чудила за тези капчици, майка ми е гинеколог и тя казва, че въобще не излизало никаква течност, но щом момчетъо си е забелязало значи я има, вероятно има сперматозоиди в нея и мисля, че е опасно... нз
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Аман от непросветени хора...
    1во: От предеякулационна течност се забременява! Аз съм зачената така!!!
    2ро: Щом момичето не е почнало да пие противозачатъчни,поме и да не и понасят хапчетата. Ако искаш питай я дали има нещо против да почне...но се приготви и за скандал,щото не се знае как ще реагира. И пак от хапчетата има шанс да се забременее 0.02%
    3то: Всъщност забременяването зависи и от организма на жената и от сперматозоидите на мъжа. Имам едно приятелско семейство което са се мъчили 5 години да си направят бебе и нищо,да уточня и двамата са напълно,лкинично здрави. И най-накрая след 5 год мъки имат момченце. А имам и приятелка която хвана след като беше изпила Ескапеле.
    Така че....сами си правете изводите.
    Аз съм на хапчета от 7 месеца, с приятеля ми го правим без и той свършва извън мен. така е най-спокойно и не се притесняваме за гафове.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Добре съгласен съм, че на 15 годишните трябва да им се набива в главата да ползват презервативи и от общество и от учители и т.н....ама айде въздържайте се от коментари от типа на " много си прост ". От 9 години го правя без презерватив - проблем никога не е имало. Ако има шанс той е 0.0000001 %, а да не кажа , че ако наистина знаете какво правите е 0. Болестите вече са друго нещо.
    леко си в грешка
    имаше една темичка
    тези дни я пуснаха
    ставаше дума, че често се случват гафове при "прекъснат акт"
    HaRaBi

Голям фен
    Проблема е не в предеякулационната течност - и да има в нея няколко мършави сперматозоида те не могат да направят нищо. Проблема е, че при секс може лесно да се изпусне човек и да свърши леко - тоест частично като си мисли, че се е задържал и така да стане фала и оттам е проблема.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Проблема е не в предеякулационната течност - и да има в нея няколко мършави сперматозоида те не могат да направят нищо. Проблема е, че при секс може лесно да се изпусне човек и да свърши леко - тоест частично като си мисли, че се е задържал и така да стане фала и оттам е проблема.
    най-точното мнение до сега !!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    ммм ужас .. и аз много съм се чудила за тези капчици, майка ми е гинеколог и тя казва, че въобще не излизало никаква течност, но щом момчетъо си е забелязало значи я има, вероятно има сперматозоиди в нея и мисля, че е опасно... нз
    Ебати гинеколога е майка ти...
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Град
    Maina Town
    Може да се забременее от предеякулационна течност, сестра ми е жив пример за това а и нз кфо ви е толкова зор, много мъже (не момченца на 14) са ми казвали че като правят секс с презерватив се чувстват много по спокойни и не се притесняват кога ще свършат и къде. Но това си е ваш проблем, аз си правя секс с презерватив и съм си много спокойна и не си тровя организма с глупости :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си