Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
Мисля, че трябва да си пряма и да се вземе окончателно решение. Казваш му, че имаш чувства, а ако те наистина не са споделени(за което не съм сигурна) се разделете, защото иначе ще се измъчваш. Няма как докато имаш контакт с него да го преживееш и да се чувстваш добре, че сте само приятели и това да ти стига..не може да стане за съжаление. И той трябва да го разбере това и да ти уважи решението, ако се разделите трайно.
Според мен точно защото може би има по-високо мнение за теб му е трудно да си позволи чувства, защото го е страх да не се развалят нещата. Но не съм сигурна, само той може да ти каже какво наистина му има в главата. Не трябва да търсиш някаква грешка или вина в себе си обаче.
Приятелство момче-момиче наистина много трудно съществува особено ако двамата души нямат други връзки и не са влюбени в някого. Говоря от личен опит, защото и аз уж бях най-добра приятелка няколко години, но като си признахме чувствата се оказа, че ги е имало от началото. За сметка на това сега имаме здрава връзка може би точно защото е изградена на основата на приятелство.
Надявам се да има позитивен изход от ситуацията и за двамата, дано и той си избистри какво иска и чувства.
Благодаря за съвета. Наистина е по-добре да не протакам и най-после да открия картите, за да разбера и да взема някакво решение. Той явно наистина ме цени и вероятно не иска да ме изгуби след време, ако сега станем нещо повече. Ще си поговорим възможно най-скоро и ако нещата не се развият в моя полза, ще прекратя отношенията си с него.