- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път
Здравейте , понеже скоро ми предстои секс за първи път, имам няколко въпроса към тези които имат стаж , защото не искам да се изложа пред момичето
Първият ми въпрос е, как да не свърша бързо,някакви трикчета, съвети, всичко ще ми е от полза ..
Трябва ли да сменям презерватива, и ако да, колко пъти и за какво време ?
И нормално ли е да се свършва по няколко пъти ?
Щом ти е за първи път, не възлагай големи надежди.
Свършването да ти е проблема, ти прочети как да предразположиш момичето така, че хем ти да се успокоиш през това време /понеже е възможно да имаш проблем с ерекцията или да свършиш от раз / та хем тя да се очарова и пак да те потърси. Идеята не е тя да не се разочарова, а да се очарова нали? Бях пуснала много хубава тема "Как да си добър в леглото", ако се опиташ да я спазваш, хем цялата информация ще ти е смляна и наготово, хем секса е за двама и ти си отговорен и за нейното преживяване.
Ако свършиш, махаш презерватива, слагаш друг. Повече от веднъж, нека някое момче да каже.
Чикия няколко часа преди секса или поне деня преди това. Ако не си свършвал от няколко дена, като почнете да правите секс, като нищо ще свършиш преди да си го вкарал даже!
Ако свършиш в презерватива, изпикаваш се (ако можеш), МИЕШ КУРА и слагаш нов презерватив! Ако няма къде да си го измиеш, поне го избърши хубаво с нещо, както и ръцете си, преди да слагаш другия, за да не попадне сперма от външната страна на новия презерватив и като го вкараш пак на приятелката си, сещаш се какво може да стане (бебе)!
Защо не - правите малка почивка след първия тек, повтаряш процедурата с презерватива (сваляне, пикаене, миене, слагане на нов презерватив) и айде пак! Успех
!