- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не харесвам истински момчето, с което съм гадже!!
Не знам това дали се отнася до мен... Аз не гледам чуждото мнение, много често му се дразня, но понякога го осмислям.
Качеството "дипломатичност" ще ти бъде много полезно в живота. Живеем в социално общество и не сме единаци, завързваме контакти, създаваме връзки /професионални/. Не е всеки е достатъчно осъзнат, че да осъзнае каквото и да било. Има много идиоти.
Аз не ходя с човек, когото не харесвам много ясно, но минах по тънкия лед без да го руша.
Понеже лъжата улеснява нещата и не води до озлобление?! Пълни глупости!
Колко жени са те отрязвали теб и колко мен? Мога да ти кажа, че от мъжка гледна точка лъжата е най-дразнещото нещо в случая! Ако увърташ има много по-голяма вероятност да те преследва, отколкото ако го отрежеш директно и категорично! Защо? Защото му даваш (напразни) надежди! Надеждата ще го кара да те търси и да ти досажда!
От личен опит ти казвам - случвало се е заради неясни сигнали да продължавам да търся някоя, която не се интересува от мен! Никога, ама никога не съм търсил втори път някоя, която ме е отрязала директно и недвусмислено!
Подкрепям! Това е!
Гузен негонен бяга!
"само за да не сме сами" СЕРИОЗНО? Преди всичко, не си играй с някой и не се хвърляй във всяка една връзка само, защото няма никой до теб. Остави факта, че нараняваш него, въпреки, че не е малко, но сама нараняваш и себе си без да осъзнаваш. Има кой, има кога, чакай малко. Недей бърза!