- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така ?
Имам си приятелка (гадже) малко повече от месец.. познаваме се от доста време от около 1 година и повече.. Преди да бъдем заедно тя постоянно ме търсеше пишеше ми постоянно интересуваше се от мен непрекъснато... А от както сме заедно вече е напълно различна много рядко ме търси тя , постоянно аз я търса и пиша т.н не е същото момиче което беше преди .. Въпросът ми е защо така се държи не мисля че го прави нарочно незнам и аз объркан съм ... Ако дадете по едно мнение ще съм доволен .
Много от връзките се развалят точно заради това. Помисли. Ядосвал ли си я наскоро, държал ли си се по начин, който би я засегнал? Момичетата сме странни, може да те е видяла да прегръщаш някоя твоя приятелка и да е изревнувала; да ти е обидена за нещо... другите варианти са вече да иска и ти да ѝ показваш същото, което тя ти е показала преди. Може да се е изморила да ти пише първа, да те занимава; може да иска да види интерес и внимание от твоя страна или... да ѝ е омръзнало вече, защото те е приела за даденост. Момичетата сме трудни за разгадаване. Предлагам ти да се замислиш какво се случва напоследък; замисли се над това да не би да си сгафил с нещо съвсем случайно и след това, независимо дали си открил грешка в себе си или не, да я питаш, да поговорите сериозно. От разговор не боли.![]()
Тръпката не е същата, както когато тя те е харесвала. Изминало е доста време и в крайна сметка, когато не е станало тогава, тя може би не чувства същата тръпка като преди. Според мен поговорете.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Благодаря ви за мненията![]()
Момичетата не сте трудни, просто и вие незнаете какво искате, плюс очаквате от нас да знаем вместо Вас хахахаВпрочем, според човека, ако си я обидил и се извини, но ако не виждаш причина се изолирай малко от нея и ако и пука ще се свърже с теб. Тогава и кажи, че ако има нещо, да поговорите, без цупения и тнн. Обясни й, че разумните хора говорят за проблемите си, а не си играят на екстрасенси ... Ако не тегли и един шут, ще боли месец два после новата и така
( Да бе да.. Знам тя е единствената и следващата ще бъде единствената, докато не се появи следващата и така)