.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Viko2
    Guest

Unhappy Моля дайте мнение!!

Здравейте значи проблема ми е следния,имам си приятелка от 2 месеца и всичко си върви много добре, излизаме си и т.н., да отбележа тя е девствена и още не сме го правили, питал съм я защо не желае и тя вика че трябвало да съм изчакал малко...и така идва ред на следното,забелязъл съм че когато се разхождаме по центъра, се заглежда по други момчета и мен това ме дразни, според вас това нормално ли е?Моето мнение е че това е нормално да загледа някое момче, да има и по хубави от мен,но ...често го прави..!мисля да и го кажа че това ме тревожи!Объркан съм, моля помогнете, дайте съвет!Тя е по голяма с 2 години и е щастлива с мен казвала ми е го е много пъти, и че мисля като по зрял мъж!

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Viko2 Виж мнението
    Здравейте значи проблема ми е следния,имам си приятелка от 2 месеца и всичко си върви много добре, излизаме си и т.н., да отбележа тя е девствена и още не сме го правили, питал съм я защо не желае и тя вика че трябвало да съм изчакал малко...и така идва ред на следното,забелязъл съм че когато се разхождаме по центъра, се заглежда по други момчета и мен това ме дразни, според вас това нормално ли е?Моето мнение е че това е нормално да загледа някое момче, да има и по хубави от мен,но ...често го прави..!мисля да и го кажа че това ме тревожи!Объркан съм, моля помогнете, дайте съвет!Тя е по голяма с 2 години и е щастлива с мен казвала ми е го е много пъти, и че мисля като по зрял мъж!
    Хахаха звучи сякаш и даваш прекалено много внимание.. И не недей и казва.. Единственото, което ще постигне е да те накара да изглеждаш, като човек без самочувствие... Смисъл да притеснява те, но обикновено става по лошо като го кажеш, особено ако сте още в началото на връзката.. Два месеца са нищо.. То и година е нищо хах. Впрочем не го взимай прекалено насериозно какво ти приказва.. Още е прекалено рано да разбереш дали е истина хахаха

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Ама разбира се, защо да е искрен и да имат нормална комуникация във връзката, като може да върти номера...
    Последно редактирано от Sarafina : 04-04-2016 на 18:49

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Ама разбира се, защо да е искрен и да имат нормална комуникация във връзката, като може да върти номера...
    Бъди искрен, бъди сам ! Има време да бъде искрен.. В началото няма да си направи особено голяма услуга. По хубаво е да се отдръпне малко да я накара да го гони тя, вместо да се разсейва от други ... " Скъпа, гледам че заглеждаш други човешки същества, членове на моя пол и това ме кара да се чувствам изключително несигурен в нашата връзка и искам да не го правиш повече . ЗАБРАНЯВАМ ТИ ДА ГЛЕДАШ МЪЖЕ ! " После я заключваш в мазата и й даваш храна само, когато тя ти предлага секс в замяна. Изчакай и виж какво качество е..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    "Да го гони тя"?? Хахахахаха на коя планета живееш, младежо? Къде си видял яйцеклетка да тича след сперматозоид? Огледай се във всеки един биологичен вид - мъжкият прави мурафети, пее, танцува, върти се, бие се с другите мъжки и се старае, за да го избере женската.
    Като ти е под нивото, си стой сам и си пускай мъдрите теми "мъже, не бъдете салфетки хаха
    Може и да пробваш с мъж, разбира се. Жените са толкова подли и само се опитват да те изиграят

Имаш много хубав аватар впрочем...
    Последно редактирано от Sarafina : 04-04-2016 на 20:08

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е да гледа

Ти като ходиш по улицата не гледаш хората?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си