Абе, вие, имам чувството, че си представяте гръцката и турската граница колкото ''разходка в парка''.
Какви са тези граждански отряди?
Ти ли ще ги организираш?
Ако държава не ги позволи и не се налеят достатъчно пари, трудно някой може да организира повече от 100 човека, които са като микроорганизъм в цистерна.
За да ви светна колко тъпа вашата идея, ще добавя, че веднъж заловен беженец на наша територия и предаден на властите - той остава при нас. Дали ще го върнат в Турция, още не е ясно. Доброто е, че поне не остава неидентифициран.

Най-доброто, което може да направите е сигнализация на гранична полиция за видяна група беженци. Защото вие да се биете с тях си е чиста пристотия. Ефектът ще е, че вас може да ви тикнат в затвора.

Дааа, много добре звучи, през свободното ви време да обикаляте черни пътища с десетки километри, но това няма да спре наплива, истината.

Омръзна ми да се насажда , че народът трябва сам да оправя всичко, защото то не е по силата му.

На тайни възрожденски комитети ли ще си играем?
Ами успех, аз поне не лъжа, че не мога и не виждам как. Защото една стъбилна организация винаги иска средства. Това, някой да тръгне да ми се прави на дякон, да става тайно, какво? Не сме 18 ти ввек. Кой ги държи информационните системи?