.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    имам чувството, че грозния ни нарече бавноразвиващи се, понеже като сме били на 13 не ни се е правило секс.
    Чувството ти е правилно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    За мен да правиш секс на 13-14 не е нормално просто ти нито си се развила както трябва нито знаеш какво искаш но лошото е че повечето на тази възраст са го правили което е и тъжно

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    За мен да правиш секс на 13-14 не е нормално просто ти нито си се развила както трябва нито знаеш какво искаш но лошото е че повечето на тази възраст са го правили което е и тъжно
    Точно това имахме предвид всички които до тук не бяха съгласни! Друг е въпроса, че не може да няма някой, който само да се чуди за какво да се хване да спори..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    имам чувството, че грозния ни нарече бавноразвиващи се, понеже като сме били на 13 не ни се е правило секс.
    На мен пък на 13 ми се правеше ! На вас не ви се правеше или "не бяхте готови (страх)" и т.н.? Различно е !

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На мен пък на 13 ми се правеше ! На вас не ви се правеше или "не бяхте готови (страх)" и т.н.? Различно е !
    На мен още на 12 започна...

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    На мен още на 12 започна...
    и на 11 може. зависи

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    и на 11 може. зависи
    Зависи кога ще започнат да бушуват хормоните.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Зависи кога ще започнат да бушуват хормоните.
    Не само.. Зависи кога ще разбереш за чувството

На 14 обикновено пубертета е започнал, хормоните се вихрят, желание за секс има. Закона го позволява именно за това, но само при взаимно съгласие. Ако някой още няма желание или има морални задръжки, никой никъде не го е задължил. Даже е разрешено и да умреш девствен. Важното е, че е запазена свободата на личността да прави избор, а не да бъде ограничавана. Как някой би спрял зайците в гората със закон? Законът тук е преди всичко в биологията.

Цитирай Първоначално написано от toni1000 Виж мнението
    На 14 обикновено пубертета е започнал, хормоните се вихрят, желание за секс има. Закона го позволява именно за това, но само при взаимно съгласие. Ако някой още няма желание или има морални задръжки, никой никъде не го е задължил. Даже е разрешено и да умреш девствен. Важното е, че е запазена свободата на личността да прави избор, а не да бъде ограничавана. Как някой би спрял зайците в гората със закон? Законът тук е преди всичко в биологията.
    Хората са преценили, че децата нямат достатъчно здрав разум и опит, за да взимат сами решения. Да не кажем, че почти всички от 14 годишните още не си дават сметка за отговорност. Така че при лошо възпитание и не достатъчно контрол, основна вина, както казах, носят родителите. След това са институциите, тоест - училища, детски градини, за което държат сметка учители и ръководство.

Законите трябва да са много добре обмислени и да се прилагат с цялата си тежест. А това означава, че органите за сигурността и реда трябва да инспектират внимателно. Когато един закон не бъде одобрен от масата, тогава е разрешено всеки един човек да си изрази мнението, да се протестира и в крайна сметка, или да се промени, или да се смени управлението. И понеже тази теория в практиката е развалина, защото най-малкото народът е кокошка без глава, нито умее да взима самостоятелно решение, нито да се самоорганизира, в крайна сметка всичко зависи и опира до определени хора и тяхната дума.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ...14 годишните още не си дават сметка за отговорност. ...
    Много хора са така и на 50 г. Причината за това не са законите, а възпитанието. Сам го каза:
    Така че при лошо възпитание, основна вина, както казах, носят родителите.
    Законите трябва да са много добре обмислени и да се прилагат с цялата си тежест. Когато един закон не бъде одобрен от масата, тогава е разрешено всеки един човек да си изрази мнението, да се протестира и в крайна сметка, или да се промени, или да се смени управлението.
    Няма как да забраниш на хората да се ебат, щом биологически имат желание и възможност да го правят! Не съм чувал досега някой политик да е успял !

Ти се научи да четеш и да разбираш. А не да сипеш сол на всяка манджа.

Трябва да си идиот, че да сравняваш 14 годишен с 50. Колкото и тъпи 50 годишни да има, или гении на 14.

Възпитанието е едно, контролът друго. Възпитай малко дете да не бърка в контакта и го пусни само в стаята.

Да. Биологически много неща са възможни, но въпреки това са забранени. Това, че у нас властта умишлено позволява да се изпедерасти обществото като дори спомага за деградацията, е съвсем друг въпрос.

Ти се научи да четеш и да разбираш. А не да сипеш сол на всяка манджа.

Биологически много неща са възможни, но въпреки това са забранени. Това, че у нас властта умишлено позволява да се изпедерасти обществото като дори спомага за деградацията, е съвсем друг въпрос.
    Псевдоморалистите са най-голямата педерастия във всяко общество. Вечер разпускат с травестити, денем се вайкат по ранно изгубената девственост на съседчето.
    Любовта е лудост!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си