Не знам точно как да започна,затова ще карам направо. Влюбих се в най - добрата ми приятелка. В началото първите месеци не чувствах нищо към нея, абсолютно нищо. Бяхме постоянно заедно,аз ходех в тях, тя в нас запознах се с семейството и, които много ме харесаха, после тя се запозна с нашите, те също я харесаха, и всичко вървеше супер. Намери си приятел аз бях супер радостен за нея, но нейния приятел много я ревнуваше от мен , макар,че тя беше му казал,че съм и най - добрия приятел,но той започна да и прави на инат да си пише с друга и т.н., и тя го заряза. След това минаха няколко месеца и тя си намери друг. Аз този път не исках да ходя постоянно с нея,за да не започне да ревнува и той, защото не искам да развалям още една нейна връзка. Да обаче тя ми се разсърди ,че не съм бил постоянно с нея и ,че не излизаме тримата, аз тя и нейния приятел. Аз и казах,че не искам заради мен да стават разправии и,че ми е неудобно да стоя при тях някой път. Те са излезли двамата, аз да ходя да им светя.. Аз преди няколко седмици бях пуснал една тема, в която разказах за моята приятелка и за нейния. Който го намери в един бар,а той в същата вечер и каза,че иска да се усамоти с нея. А на другия ден го хвана за приятел. Казах и ,че той иска само да спи с нея,че е глупак и т.н,и тя от тогава ми се обеди супер много. И не знам какво се случи,но преди седмица , две започнах да изпитва чувства към нея. Може би е заради това,че усещам,че вече я губя,не знам и аз,но всеки път като я видя на снимка ии настръхвам ( в добрия смисъл ) Казах и всичко което чувствам,и нейният отговор беше: ( Не Не не трябваше да го казваш това , и т.н. ) Каза ми,че тя няма никакви чувства към мен и ,че не съм за нея.
Повярвайте ме когато бях постоянно с нея в началото ии всеки ме питаше ква е тая, приятелка ли ти е, изч*ка ли я , аз им казвах,че сме само приятели,но никой не ми вярваше. И си казах толкова ли е трудно да повярвате,че може да съществува приятелство между момче и момиче. И като се замислих да, доста е трудно. Защото рано или късно единия започва да изпитва чувствам към другия.. И сега не знам какво да правя.. нищо няма да е като преди вече, а и тя ми каза,че ме е отписала ,а мен това ме боли... ии може би трябва да го преглътна нз , както са казали хората — Времето лекува, бавно и мъчително ,но лекува...
Последно редактирано от facesad : 03-25-2016 на 15:16