Здравейте, форумници. Искам да споделя с вас един проблем, и се надявам да ми помогнете със съвет или насока. Имам гадже от три месеца, като за протокола мисля че е важно да отбележа че ми е първото гадже в живота. По настоящем съм на 20 години, и изхождайки от факта че ми е първа следва да се заключи че нямам никакъв сексуален опит, така да се каже. Стигнали сме до момента, в който сме преминали през голяма част от типичните романтично интимни тропи, като деликатни докосвания, държане на ръце, целувки и прегръдки, НО, следва голямото но.
Случи се така че тя все по често започва съвсем директно да повдига темата, за секса и въпреки че и казах че не се чувствам подготвен и дори готов, тя продължава да настоява.
Истината е че тя е страхотно момиче и съм изключително притеснен да не я разочаровам и въпреки че тя знае че не съм имал, никакъв контакт с представителки на нежният пол, и ме разбира, усещам че е доста по-настоятелна отколкото трябва.
Проведохме сериозен разговор, в който тя ми постави ултиматум, в следващите три месеца, да свършим тази работа иначе ще ме зареже, без скрупули. Не можело така да се дърпам постоянно не сме били малки, вее сме установили отношения, и прочие.
Чувствам се притиснат, напрежението от подобни ултиматуми, ми елиминира удоволствието от срещите с нея. Моето желание е да установим емоционална връзка, и да си станем по-близки преди да се хвърлим в леглото, и така секса ще е по-специален.
Можете ли да ме посъветвате, как да парирам, атаките и, и да и обясня адекватно че имам нужда от това да ми даде още време. Знам че въпроси от този род типично се задават от момичета, но аз съм супер притеснително момче, и така да се каже имам нужда от малко помощ. Благодаря предварително.