- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ново преживяване
Пак ли зачепкахте тази тема? Нали вече я обсъждахме само до преди 2 г. и 2-3 месеца?
Моето мнение не се е променило: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10551830
Edit: спи ми се... Не са 2 г., а 3 г.
Последно редактирано от M**** : 04-11-2016 на 17:40
Ако това много те кефи значи имаш сериозен проблем с намирането на дама дето ще го прави. Не че е невъзможно, но се съмнявам да си цял живот с нея. Обикновенно мъже с такива желания си имат приятелки дето не им дават и затова си плащат. И не само за това. Някой си търсят "покорна робиня". Още по-брутално. Връзваш мацката и я чукаш където искаш. Е, има само два проблема: много малко го предлагат и струва скъпо. Това е положението, фетишите не са евтини. Както се казва за рак и мерак няма лек.
Няма как да свършваш и да пикаеш едновременно, когато се възбуди жената другият канал се затваря и няма как да се изпикае, пробвай това е така и при мъжете, когато си близо до това да свършиш пробвай да се изпикаеш доста зор ще видиш!
Няма как скуърта да е едно и също като пикаенето!![]()
Абсолютно вярно. Няма нищо общо. При скуирта течността няма мирис. Мисля че няма и цвят щото беше доста тъмно в стаята ( не се ебавам). Иначе дамата я изпуска неконтролирано точно когато свършва. Абе баш като мъж. При мен беше въху корема ми защото тя беше върху мен. Принципно е малко вероятно да ти влезе в устата (не че има нещо лошо) защото много малко жени свършват на само на френска. При мен дамата свърши от секс като беше върху мен. Първия път свърши докато приятелката и я чукаше с ръка като мацката беще в кучешка поза, а гаджето и (бисекс са и двете) зад нея. Ако не ме мързи ще пиша подробно защото за мен си беше ново преживяване цялата случка.
Сега, не разбирам какво странно има в това накоя мацка да пишка върху вас?
Няколко пъти съм го правил с любовницата. Задължително след консумация на вино (действа като диуретик) като първото пишкане се пропуска. Така урината е абсолютно стерилна. Между другото едно време урината са я ползвали за дезинфекция на рани. И нещо интересно: този род забавления са доста популярни при жените с влечение към собстения пол. Лично споделено от девойче фризьорка. Внимавайте с фризьорките, голям процент от тях не си търсят мъж.
Аз за съжаление не съм виждал мацка да свършва на скуирт пък какво остава да ми свърши в устата, за сега съм го виждал само на видео, но какво пък за всичко си има време, мисля, че при всяка може да се получи стига да се намери G-точката и да се стимулира правилно!
Колкото до пишкането да и в това няма нищо лошо, на някои хора си им е голям фетиш, така че! Има и много такива видеа!![]()