Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
Няма как да свършваш и да пикаеш едновременно, когато се възбуди жената другият канал се затваря и няма как да се изпикае, пробвай това е така и при мъжете, когато си близо до това да свършиш пробвай да се изпикаеш доста зор ще видиш!
Няма как скуърта да е едно и също като пикаенето!
Абсолютно вярно. Няма нищо общо. При скуирта течността няма мирис. Мисля че няма и цвят щото беше доста тъмно в стаята ( не се ебавам). Иначе дамата я изпуска неконтролирано точно когато свършва. Абе баш като мъж. При мен беше въху корема ми защото тя беше върху мен. Принципно е малко вероятно да ти влезе в устата (не че има нещо лошо) защото много малко жени свършват на само на френска. При мен дамата свърши от секс като беше върху мен. Първия път свърши докато приятелката и я чукаше с ръка като мацката беще в кучешка поза, а гаджето и (бисекс са и двете) зад нея. Ако не ме мързи ще пиша подробно защото за мен си беше ново преживяване цялата случка.
Сега, не разбирам какво странно има в това накоя мацка да пишка върху вас?
Няколко пъти съм го правил с любовницата. Задължително след консумация на вино (действа като диуретик) като първото пишкане се пропуска. Така урината е абсолютно стерилна. Между другото едно време урината са я ползвали за дезинфекция на рани. И нещо интересно: този род забавления са доста популярни при жените с влечение към собстения пол. Лично споделено от девойче фризьорка. Внимавайте с фризьорките, голям процент от тях не си търсят мъж.