- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
еми
ще пробвам да поспя 4 часа
нз
Същото и аз. И въпреки, че не се наспах и учих до сутринта почти, се събудих преди алармата. Естествено отново имах нз къв късмет, но ми се паднаха нещата, които мога да пея. А имаше две-три теми, които не съм и отваряла да чета просто защото физическото време не ми стигна. Мн ми върви напоследък.
баси. близо 20лв хвръкнаха за ксерокси, значи не е работа да си студент последна година, да пишеш курсови и да провеждаш изследвания и чудесии, баси скъпото дето излиза :<
иначе аз съм решила да играя честно.. да играя честно.
не че това ти гарантира нещо в живота, да не кажа абсолютно нищо
ама може и да има дядо Боже дето седи, гледа, и ти тегли после греховете
честно, искам възвръщане, пълна карма, пълна справедливост, защо не може да е така в живота, всичко да е точно и ясно, пито-платено, и без толкова закъснения и/или лихви. бих била по-спокойна
абе, Ива, ти кой клас си или си студентка?
Искам да бъда приоритет за някого, колкото и егоистично да звучи. Да знам, че на някого му пука за мен и ще ме оцени. Осъзнавам, че няма хора в живота ми, на които мога да разчитам и никога не съм имала истински приятели.
Разбира се, че имам майка, но не е същото. Тя е през деня на работа, аз от следобед до късно вечерта и почти не се засичаме. На семейството си винаги ще бъда благодарна за всичко, но искам да имам и приятели връстници, с които да се забавлявам, а и човек, който да ме обича.![]()
Просто се замислих, че правя компромиси и жертви за хората, на които държа, когато се наложи, но те нито веднъж не са се съобразили с мен и никога не са ме поставяли на първо място, както аз правя винаги за тях. И в момента го има това, и преди го е имало с други хора и си се дразня, че винаги съм била супер наивна и чак сега го осъзнавам.
Аз когато обичах, но тя не ме обичаше, ми отне не малко време да продобия тази независимост, която ме кара да се чувствам добре и самостоятелно. Човекът обаче е социално животно и е нормално да изпитва нужда да обича и да бъде желан от някого.
Да не звуча като ненормален - и аз го изпитвам, всеки го изпитва. (почти)
tough times! Ти живееш един лесен живот, принцеске! Не знаеш какво ни е на нас момчетата, какви отговорности лежат на плещите ни.
https://youtu.be/lgT1AidzRWM?t=2m46s