- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
от къде се познавате?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Живота е гаден ,после умираш..блах.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Когато на ранкед срещу теб пикнат life stealer, а ти си последния пик... Хмм...
Соло бот вс три лейн... добре е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
CZW = Combat Zone Wrestling.
Понякога се мушкат...
https://www.youtube.com/watch?featur...o16Eq5pp8#t=19
Ако това не ти харесва, потърси нещо по добро, от тези изверзи.
И с ква цел го пускаш в тийн форум и защо изобщо го пускаш?
Разбира се. И се учим. Детето трябва да се опари на котрлона, за да не си играе повече. Но ще те питам? Променяме ли се наистина? Вътрешно? Или само се надграждаме със знанието? Променяме ли из основи характера?
В първия коментар сподели, че след като изстрадала душата, започвала да мисли. Не мисля така. Може да си промениш съзнанието, възприемането за някои неща. Можеш да наблегнеш повече. Дали променяме мисленето си? Или променяме само посоката, благодарение на новия опит и знания?
Аз като малък също мислих. Мислих за други неща. Смешни. Дребни. Това с което разполагах като капацитет.![]()
кво са те питали бе майка ти пробита, от къв хуй пускаш такива уродщини
деба тъпото дете
не искам да кървя в басейна или в морето, с предишната менструална чашка, която имах не се получиха нещата, не нося тампони, сега мернах една друга менструална чашка, но е 70 + кинта и не ми се дават при положение че не съм сигурна че ще стане, четох някакви негативни коментари тук-таме и съм малко отчаяна
никога не съм искала да съм момче или да нямам цикъл, но все пак би било хубаво да има по-голям избор на чашки
it's okay though, така или иначе обикновено ходим на море сравнително често!!
^ оф, кофти
аз доколкото знам тампоните не са зле като цяло, но има известен риск от СТШ /Синдромът на токсичния шок/ и това ме спира... ама де да знам, ако не си притеснителна като мен в това отношение предполагам че не пречи да опиташ Д:
Моля ви, не ходете да цапате водата излишно. Достатъчно са ни уриниращите индивиди. Ще ви мине, тогава.![]()
Абе, ако се сменяш често, всичко ш е наред. Веднъж в годината бих си поела риска...
ОН: Добре, точно си тръгна и е тъпо, но някак ще го преживея.
хораа, стига с това СТШ, надали вие ще сте каръците, които ще го получите.
смяна на всяко излизане от водата и готово
Мила е права. Те са длъжни да напишат, че има шанс, иначе са подсъдими. Както лекарствата има изброени 10 милиона странични ефекти.
Аз ползвам само тампони, не съм умряла (засега:Д). С превръзки ми е мега нечисто (ама не в смисъла на нехигиенично, просто е някакво... омазан си:Д).
^ Indistinct, same![]()
Последно редактирано от lunacy : 06-16-2016 на 16:07