- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
радвам се, че когато по телевизията не дават за тампони и превръзки, а как искаш тапети и след малко не искаш тапети, имам форума, където да чета за омазани превръзки, кървава вода и т.н.: )
: )
: )
Какъв е този мор навън??? Първата ми задача, като се прибрах преди малко, бе да изпия на екс 4 големи чаши студена, източена, чешмяна, люлинска вода. (:
Now, I feel better. (:
ебах ти историята
наглеждайте си шибаните отрочета
особено тия от мъжки пол
ахахаха ;д;д;д
по темата: ще ревна след малко, може ли да не се караме всеки ден за глупости
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
тая евровизийската песен на поли всъщност не е лоша
видяха че няма да им се получи по българския манталитет и с музиката и почнаха да копират и те западняците
така и не успях да разбера комунизма
тва да измислиш обикновена вафла и да и сложиш такава опаковка
грам фантазия са нямали тия хора, направо жалко
а колко още примери има
Последно редактирано от LoadRunner : 06-16-2016 на 18:50
И цялото това нещо без дори един препинателен знак хд.
Соло, визирах снимката. Много неадекватно о.о
Аззз, нз. Имам чувството, че вече съм си създала антитела и след него, никога повече няма да ми "пропука" отново за някого. Да, разочарована съм, и да, имам горчив вкус, но като цяло не е нещо, което ще ме афектира и до утре сутринта ще съм забравила и ще съм си навлязла в моя обичаен ритъм, при който единствените неща, които ме терзаят е коя книга да прочета сега, примерно. Ебаси.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-16-2016 на 19:07
Доста безсмислен разговор, определено не трябваше да се зачеква тази тема.
Welcome to the Jungle...
и до ден днешен не мога да видя човека който тя видя в мен и се влюби
и все пак тя е права
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
:///
Една мацка ме попиля на сантасе...
фейл два дни поред
ама така, така, да мога да се подобря малко, че имам тазк склонност да се чувствам перфектна и съответно да застивам на едно ниво