- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
нема се плашите, утре ше вали
а деня ми беше тъп на хероин, аман от несериозни изпълнения. Хубавото е, че го очаквах и не съм толкова разочарован, колкото можех да бъда. дас гууд бът фор а бад ризън
Прибрах сА!
И този skatew никне навсякъде... Човек да не отиде веднъж на бар-дискотека. (:
Как може да е толкова горещоо.Ох дано днеска да ми звъннат от работата и да ми кажат да почвамм . Нямам търпение просто.Иначе все още ми е много заспало ,следващата седмица ще е много хард и ако не се напия след това не знам![]()
хахахахаааааааааа
https://www.youtube.com/watch?v=A-drZnOqh9A
:///
Точно се настройвах днес да гледам трите мача и... се оказа, че ще са само два и то от 22:00 ч., за да няма уговорки. Е, дотогава какво? Май след малко ще подпукам сантасето. (((:
Е, за разлика от повечето потребители тук - аз нямам практиката и хоби да лъжа хората. Точно затова трудно се доверявам на непознати и точно затова обикновено ги и проверявам доколкото успея. (:
Edit:
Според порът на БНТ днес Франция ще победи Белгия. Интересно дали ще познае. (:
Последно редактирано от M**** : 06-19-2016 на 10:18
Тори, мнението ти, ако е било насочено към онези, които те осъдихме, не беше особено релевантно спрямо това, което казахме. Или поне спрямо това, което аз твърдя. Но не бих желала да задълбавам темата тук, ако се нуждаеш от отговор - ми пиши лично.
Иначе приключих. Днес мина г/д, нямах високи очаквания, а и нямаше как да имам.
Не ги обичам тия изрази с Господ, ама ми е много смешно, че всички говорят как съм вечеряла с Господ, понеже само аз снощи работих вътре на климатиците, а всички останали бяха отвън на жегата. Ами не усетих хлад, понеже отвън на 30 маси работят 3ма души, а аз съм сама на 20 и няколко. Радвам се, че нямаше гафове, а и едни приятелки от състава дойдоха, та стана голям смях. Съседната маса ме попитаха дали едното момиче не ми е сестра, за 20ти път сигурно ни казват колко си приличаме.![]()
близо на 23 съм и още ми се случват селски драми :д
i can't believe it.
какво общо имат годините
и какво е селска драма