- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Бургазлии, както знаем, са най-ерудираните хора във Вселената
Няма да коментирам на Тори неадекватния пост с опит за оригиналнечене.
Тори е от Русе
мяуууу
просиш си сексуален тормоз
психически или физически
за едни институции питам
да действам или да не действам, това е въпросът...
статистиката сочи, че 100% от случаите завършват с нежелателен край, но пък ми човърка под лъжичката иииИ си мисля, че си заслужава този път (((:
ех... т'ва лято ще е интересно, може би.
Последно редактирано от pandabear : 06-19-2016 на 15:52
^ летни страсти :О
/отюам си зема шлядка шлядка биричка и бегите оттука що ковчега ми е пълен
Кучето се насра от притеснение, че имало много хора, а аз се напиках от смях.
А ти пък какво точно правиш по въпроса?Или го раздаваш някакъв псевдо толерант. И то не само в тоя случай,а и в много други. Те по тая логика и хората в Африка живеят в най-добрия случай в паянтови къщички,заобиколени от тигри и лъвове,голи и няма какво да ядът. Ти така ли си? Ами ако не си защо в знак на съпричастност не вземеш да последваш примера им, а си живееш в стабилната къщичка,кльопкаш си на корем и си спинкаш в мекото легълце?
Не знам къде си го гледал пора,но Франция малко трудно ще победи Белгия поне на този етап,имайки предвид,че Франция е в група A, а Белгия в група F....Виж Швейцария може и да ги бие...
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Идея нямам що съм написал Белгия... (:
Да, разбира се - мачът е между Швейцария и Франция. (:
Иначе за този пор става въпрос: http://sport.bnt.bg/euro2016/%D0%B2%...%80%D0%BE-2016 (15:30 от видеото, което е публикувано днес - на 19-ти).
Имам нужда от почивка, искам да отида в планната, да се слея направо с природата да си медитирам. Изобщо искам да си избягам от ежедневието. Не го искам, а ми е нужно, нямам търпение да свършат изпитите и да отида на палатки и да си чета книжка по цял ден.
ох, твърде силна музикална година, нимоа
и твърде много ме е обзел летен мързел
не мога да си обясня другояче отношението ми към ученето
хем ми е миналогодишно, хем не точно, понеже си искам това и си ми харесва и искам да си го продължа
ако си кажа още веднъж, че ще се стегна (от утре) и сама няма да си повярвам
трябва да си измисля система някаква, примерно минимум дейност за достъп до интернет
хм, може и да проработи така, ще опитам - парадигмите на презенс и имперфект + сегашен инфинитив преди следващото ми посещение тук xD
Половината изпити за три дена, а сесията едва започва.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
уморен
явно това което мога да направя не може да бъде понесено от тялото ми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не е фейк, ама не ми отговаря
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*