.
Затворена тема
Страница 127 от 239 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 5969
    Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А, ти още ли си "влюбено" в мен.
    Да не би да си дрогиран?

Да, влюбенИ сме в теб.

Мега фен Аватара на divergent
    Човек да не подхвърли две думи на deitona22... Честно - не знаех, че вече е с фокус към теб. А може отново да съм в свои измислени истории. Обикновено така става, когато разполагам с оскъдна информация - мозъкът ми дописва историите. (:
    дъаа, дописва ги. това, че ти се филмираш, не означава, че и аз се влияя от форумните събития. и не е с фокус май. доколкото знам е фиеста.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    дъаа, дописва ги. това, че ти се филмираш, не означава, че и аз се влияя от форумните събития. и не е с фокус май. доколкото знам е фиеста.
    Пфу, изглежда, че хуморът ми е много тънък, особено когато е примесен с реални неща. А шестото ми чувство подсказва, че май си в онзи раздразнителен ежемесечен период и не трябва да те гъбаркам повече.

//искам да си запазя живота. (:

Мега фен Аватара на divergent
    Пфу, изглежда, че хуморът ми е много тънък, особено когато е примесен с реални неща. А шестото ми чувство подсказва, че май си в онзи раздразнителен ежемесечен период и не трябва да те гъбаркам повече.

//искам да си запазя живота. (:
    не, приятелю, не съм в онзи период, тогава съм ангелче, понеже през останалото време съм раздразнителна и обичам да се заяждам.

Мега фен
    Пфу, изглежда, че хуморът ми е много тънък
    умря циганката, която те смяташе за забавен, а

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    умря циганката, която те смяташе за забавен, а
    Ot koga si umrql ma ? Mura shte e razstroen

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Човек да не подхвърли две думи на deitona22... Честно - не знаех, че вече е с фокус към теб
    Е вкара некви интриги,тъпо става така.Няма как да знаеш към кого ми е "фокуса",като не ме познаваш
    ------> по темата----> Опитвам се да готвя,а нещо ми куца.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Е вкара некви интриги,тъпо става така.Няма как да знаеш към кого ми е "фокуса",като не ме познаваш
    Прави като мен - готви зеленчукова супа.

Wnimavai da ne stanesh usnovno na vojda !?

Град
    София
    Прави като мен - готви зеленчукова супа.
    засега ще мъча ттова което почнах,ако ли не -ей го магазина.

засега ще мъча ттова което почнах,ако ли не -ей го магазина.
    Otivash do qzovira, hvashtash lotka i otivash do sredata i se mqtash vutre v qzovira, i shte imash kolkoto shtesh zelenchukova kusha

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Свърши и днешния ми работен ден. Малко по-късничко от обикновено.
    Може да се оплача и да кажа,че днес ми се наду главата, организацията при нас я няма никаква,нищо ново под Слънцето, и по едно време направо ми се щеше да се покрия някъде понеже много мразя да ме лашкат от една работа на друга и още преди да съм приключил едната да ме карат да я зарежа и да започвам друга,защото била по-важна и така да подхващам по няколко недовършени работи наведнъж,а това когато съм покрай главния шеф както днес през почти цялото време си е абсолютно нормална практика. Но за да удовлетворя специално Ewok и да не каже,че пак и отново само мрънкам за щяло и нещяло ще кажа и за позитивната страна на нещата.
    Доволен съм, че се продължавам покрай тази работа да установявам връзки с все повече и повече хора вече трети месец.Доволен съм че желанието ми да влизам под кожата на всички,с които се запознавам без значение дали цигани или българи,бедни или богати до голяма степен се получава от самосебе си. Не е чак толкова трудно. Просто съм добър с хората,помагам им без да се дърпам,ако имат нужда и...ако е нужно понякога може и да ги отменя с купуването на нещо и така.
    Радвам се и че поне на този етап вече не съм от малцинството заобиколен предимно от цигани. Вече покрай мен се наблюдават и българи,че даже и българки.
    Винаги съм искал и да работя нещо в сградата на общината. Е,може би не това дето работя баш в момента,но нали пак е там..... Така се наредиха нещата,че поне до утре успях да се задържа там пък после ще видим. 18ти ден ще ми е.Там сякаш успях да вляза и под кожата на домакинката,със съученичката постоянно се засичаме,а има и разни готини мацки и даже тя има две готини колежки едната,от които вчера бъзиках,че щом едни ключове са нейни значи ще ги взема.Засега всичко върви както ми се ще.Днес се засякох даже и с тази,която така да се каже ме назначи. Видя ме на работното място и то рамо до рамо с шефа както ми обясянваше преди,че ще стане,когато ме пращаха да обикалям парка самичък и да режа с една ножица стърчащите долу клонки на дърветата...
    Единствено ми се ще някак да се задържа точно в тази сграда за по постоянничко (по-възможност без шефа да е толкова дълго време около мен ) и вече да идва тази предсказана любов....Все по-уверен и по-сигурен се чувствам като че ли.

И както казах и онзи ден....имам чувстовото,че вече ми провървява най-накрая в тоя живот малко по малко,но дано само не е грешно чувство това...
    И нека дам малко повод на Рънъра пак да се посмее и да го поразвеселя. Но да,все по осезаемо имам усещането от многото ми сънища с две части и тънка граница.че в момента съм точно на тази граница между "двата свята",граница,чието пълно преминаване ще е евентуално в средата на Септември,когато ми свършва програмата и когато или ще съм крайно доволен или крайно разочарован.
    А сега се чувствам супер ентусиазирано и мотивирано.Нещо,което ми липсваше страшно последните 10тина година.
    Дадена ми е възможността от съдбата да покажа на хората,с които се срещам най-доброто от себе си.А неспосбността си да върша разни неща просто я компенсирам с голяма изпълнителност...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Свърши и днешния ми работен ден. Малко по-късничко от обикновено.
    Може да се оплача и да кажа,че днес ми се наду главата, организацията при нас я няма никаква,нищо ново под Слънцето, и по едно време направо ми се щеше да се покрия някъде понеже много мразя да ме лашкат от една работа на друга и още преди да съм приключил едната да ме карат да я зарежа и да започвам друга,защото била по-важна и така да подхващам по няколко недовършени работи наведнъж,а това когато съм покрай главния шеф както днес през почти цялото време си е абсолютно нормална практика. Но за да удовлетворя специално Ewok и да не каже,че пак и отново само мрънкам за щяло и нещяло ще кажа и за позитивната страна на нещата.
    Доволен съм, че се продължавам покрай тази работа да установявам връзки с все повече и повече хора вече трети месец.Доволен съм че желанието ми да влизам под кожата на всички,с които се запознавам без значение дали цигани или българи,бедни или богати до голяма степен се получава от самосебе си. Не е чак толкова трудно. Просто съм добър с хората,помагам им без да се дърпам,ако имат нужда и...ако е нужно понякога може и да ги отменя с купуването на нещо и така.
    Радвам се и че поне на този етап вече не съм от малцинството заобиколен предимно от цигани. Вече покрай мен се наблюдават и българи,че даже и българки.
    Винаги съм искал и да работя нещо в сградата на общината. Е,може би не това дето работя баш в момента,но нали пак е там..... Така се наредиха нещата,че поне до утре успях да се задържа там пък после ще видим. 18ти ден ще ми е.Там сякаш успях да вляза и под кожата на домакинката,със съученичката постоянно се засичаме,а има и разни готини мацки и даже тя има две готини колежки едната,от които вчера бъзиках,че щом едни ключове са нейни значи ще ги взема.Засега всичко върви както ми се ще.Днес се засякох даже и с тази,която така да се каже ме назначи. Видя ме на работното място и то рамо до рамо с шефа както ми обясянваше преди,че ще стане,когато ме пращаха да обикалям парка самичък и да режа с една ножица стърчащите долу клонки на дърветата...
    Единствено ми се ще някак да се задържа точно в тази сграда за по постоянничко (по-възможност без шефа да е толкова дълго време около мен ) и вече да идва тази предсказана любов....Все по-уверен и по-сигурен се чувствам като че ли.

И както казах и онзи ден....имам чувстовото,че вече ми провървява най-накрая в тоя живот малко по малко,но дано само не е грешно чувство това...
    И нека дам малко повод на Рънъра пак да се посмее и да го поразвеселя. Но да,все по осезаемо имам усещането от многото ми сънища с две части и тънка граница.че в момента съм точно на тази граница между "двата свята",граница,чието пълно преминаване ще е евентуално в средата на Септември,когато ми свършва програмата и когато или ще съм крайно доволен или крайно разочарован.
    А сега се чувствам супер ентусиазирано и мотивирано.Нещо,което ми липсваше страшно последните 10тина година.
    Дадена ми е възможността от съдбата да покажа на хората,с които се срещам най-доброто от себе си.А неспосбността си да върша разни неща просто я компенсирам с голяма изпълнителност...
    Tiahina mizerno pse

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Tiahina mizerno pse
    За съжаление не ти разбирам езика...;(
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

За съжаление не ти разбирам езика...;(
    qj hui

Мерси,ще бъда така добър да го оставя за теб. Знам,че много ги обичаш...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-05-2016 на 15:50

Град
    София
    Мерси,ще бъда така добър да го оставя за теб. Знам,че мого ги обичам...
    Игорнорирай го.Все ще спре да спами,ако никой не го/я отразява.

4/10

Мега фен Аватара на tori
    Игорнорирай го.Все ще спре да спами,ако никой не го/я отразява.
    Получи ли ти се готвенето на теб?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Получи ли ти се готвенето на теб?
    За щастие да.Майка ми и сестра ми бяха доволни от постиганото ..е не мина и без забележка,ама друг път такова няма да правя/готвя.

Мега фен Аватара на Dagichka
    пацоо :*

отдавна форумът не го усещам като хубавото и интересно място отпреди и влизам само по навик от време на време.. ://

иначе сесията ми свърши, заковах я, не очаквах чак 6.00, не се оплаквам де хаха :д искам да се гушкам при него и да не мисля за нищо, кофти ми е, че сънувах онези неща, някви пророчески сънища кога и защо ще се разделим.. ноо няма да се филмирам отсега, времето ще покаже ^^

Та като каза сънувах та си спомних, че сънувах тази нощ, че някаква девойка ми се обади да ме покани на някаква сбирка или купон в Събота, но накрая уточни, че не става въпрос за тази Събота дето идва, а за следващата. Странно...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аххаххахах, фишка, бахти якия гиф :Д

чувствам се напълно отпочинала и свежа. разхождам се, правя тен и чета книги <3. въобще не ми се заминава.

Мега фен
    Винаги съм искал и да работя нещо в сградата на общината.
    поне да беше искал да си кмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си