- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Минчо си е прост
https://www.the-parallax.com/2016/06...n=ParallaxQ316
много убаво не е на убаво
чудно време днес.
отказах морето, на планина ще ходя.
4 часа е и още не ми се спи, бъгава работа.
казах за предложението
"о, ако имаш възможност, отивай, въобще не я мисли работата, ще се оправим"
и ме е похвалила
'баси якото![]()
Вчерашните новини не бяха много добри, но въпреки всичко нещата не са се применили Бог знае колко много. Сега като го премислям отново, не смятам, че това ще промени нещо. Пък и въпреки всичко, ще видим как точно ще се развият събитията. Важно е само едно нещо, което и двамата много добре знаем какво е.
Още съвсем малко ^^ Наистина не издържам повече, нямам търптърпение.
Днес ще е още по-горещо и от вчера... Направо не ми се мисли. Макар че за сега се живее ;д
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 07-19-2016 на 09:04
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^ А, айде да не е горещо, плс! Поне не в София. :дд По морето нека си е 400+ градуса, но тук да не е. Молим!
Начи обичам си го ама понякога ми идва да му счупя нещо в главата![]()
Страхотен ден прекарах. Струва ми се прекалено рано и дори нереално да изпитвам такива силни чувства и емоции за толкова кратко време, но е факт. Фък, май съм влюбена.
Изминалата половин година беше толкова цветна - супер трудна, разтърсваща на моменти, поучителна, вдъхновяваща и съпътствана от най-прекрасния човек на света. <3
ще бъде прекрасно, ако и ти се превърнеш в академичен плъх <3
пт
Тази преподавателка е страхотна. Толкова се различаваме в някои неща, а е супер приятна за общуване. Мисля да се оставя на нейния метод, защото имам нужда точно от това. Като цяло ще се възползвам на макс от това, което би могла да ми предложи, не е малко и не е маловажно, въпреки че така подходих в началото. Някво социално е, даже ще ходим на бар да видим общ познат, ха.
боли ме тялото
но пък му напълних каската, деби тъпия боксьор![]()
всичко е чук при мен, само дето имам афти в устата и хронична умора : D
От толкова любов чак разстройство ме хвана, ще умирам.![]()
Начи, изпекох си пица, а даже не съм сигурна, че съм гладна. :дд Все тая, хапвам и излизам да се разходя. Майната му на всичко. :д
да съм зле по математика, 'ма чак пък толкова
какво смятах, даже и с калкулатор
и първо си ми излязоха 10-11 пакета
ама си викам "нее, много са, как 10"
и нещо смятах пак и ми излязоха 4, колкото и на око г/д си го бях преценила
редя ги сега на терасата
няма и половината пълна
явно е по-голяма, отколкото в представите ми
ама ще стане якинко поне
окей, солид шит
19;15~ старт, 20;20~ Черни връх. 20;50~ старт на връщането, 22;30 в колата, not bad кат за пръв път и вечерно изкачване и слизане по тъмно.
Природата е прекрасна, кара те да се чувстваш жив. Ако имате възможност ASAP бегайте към Витоша (или там квито прилежащи планини имате по селата, хехе София над всичко), уникално е.
не знам и аз
трудно ми е да кажа
това което стана беше красиво и истинско имаше и страст няма да е края
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Довечера Коселчо за първи път отива на голям мач. Предишният ми опит датира от далечната 2007 година и се състои в посещаване на мачовете от В група на градския стадион, където раздаваха кебапчета.
Лято,жега...
Наистина установявам,че тая жега влияе на хората сексуално.
В работата често съм заобиколен от три жени.
Е откачиха особено през топлите месеци.
Едната е по въздържана,но другите две направо...
А са омъжени и имат деца.
Напоследък и жена му на братовчеда доста явно и видимо си го търси чочкото.
Е,да си я пази мъжа и де,ако си го намери нейн си е,а аз съм културно момче все пак...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сафоронници, антракс е открил малко, женско кученце в Родопите, което прилича на овчарка. Търсим дом на дамата, защото нямаме възможност да я гледаме. Заинтересованите да драснат по едно ЛС на някой от двамата.
Ъпдейт: Десет-единайсет са общо... Някой кретен е изхвърлил цяло семейство.
Последно редактирано от tori : 07-21-2016 на 17:00
И кво, един повече?Да ни е честит. <3
Първа баня юли месец. Няма проблеми. То вече август чука на вратата ама нищо. Много ме умори тоя плаж обаче...Междинка + плаж = невър аген!