- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
загрижили се мършите за мен
как съм бил психически и дали ще издържа физически на това което правя с мен
до оня ден сякаш не ми почерняха живота
майната им на всички дето ми причиниха какво ли не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Днес с 30 колеги дадохме кръв за добро дело, а и да отървем два дни "бачкане"..![]()
/Макар, че ние не работим./
На прибиране по магистралата се чувствах много лятно.. яка музика, фрешчета.. мислех си за нек'ви котейлчета и нек'ви плажчета.. лаф с колегите и въобще не ни беше зле..
Прибрах си се в нас покарах.. полежах, мн жега, чакам заплатка и имам малко работа да си оправя събота и неделя и от понеделник захапвам стабилно. Нямам търпение с нея да излезем в почивка, малко ама заслужена.. И смятам да я прекарам на макс, ник'ви глупости за 8 дни. Ник'ъв ташак.. от сутрин до вечер айляче. А след това започвам стабилно до зимата няма да си позволявам много почивки, че заплатата тънее (първоначалната дЕ.) След 10 месеца, ще е перфектна, само да си взема всички изпити и да завърша успешно. ;д Абе айляшко настроение, айляшко всичко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ловът на покемони - новото занимание на безделниците и социално непълноценните.
Welcome to the Jungle...
Щяхме, ама не те знам кога си в София и кога не си. Като партизанин си. ;]
Welcome to the Jungle...
То и аз не се знам. :дд През седмицата съм тук, уийкенда съм на някъде.
Уникална емоция, мислех, че ще си стоя като дърво и пълен идиот по време на мача, но когато синята любов ти е заложена по рождение, няма как да я скриеш и да я потиснеш. Загубихме, но изживяването беше необяснимо, като ме попитаха дали ми е харесало като цяло и прочие, единственият ми отговор беше "Искам пак".
ти ако имаше натоварено ежедневие немаше да се разхождаш забол глава в телефона, за да ловиш покемони :Д
Играта е хубава, за хора, които не се движат. Готино е и да правиш нещо с някого. Сплотяващо е :Д Проблема е, че хората са тапанари и се закачат за играта и я играят докато карат и правят тъпи неща. Bunch of stupid motherfuckers.
понеже не сме си споделяли нищо на стените и не си качваме снимки хората се съмнявали дали сме заедно![]()
Внимавайте. Дори по центъра има опасност да ви блъсне влак.
идвам тук да отбележа погрома си - за пръв път се напивам зверски и то заради мъжко и пред мъжкото. кво се случва с мен, дъгичке стегни се!!
Днес станах кафе и учене, след което музичка, нек'ви deep convoS с нея преди състезанието й, дано съм я надъхал.. после цял ден коктейлчета.. малко бач на село малко бръм насам натам и накрая затапих с едно хубаво студено чайче и наргиле с приятели. В неделя пътувам и ми е леко криво, ама още 10 месеца, стискам зъби и търпя..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Като цяло: отпочинал. В момента точно - уморен. Като цяло: щастлив и удовлетворен. В момента - леко унил и самотен.
Да, всичко бе много хубаво и незабравимо. Лошо, че свърши вече.
И да - отминаха се дните, зодиакът се смени - раците отстъпиха своето небесно място на лъвовете, а аз отбелязах още едно отминало десетилетие в моя живот - трето поред. Сега не ми остана нищо друго освен да взирам поглед в необозримото бъдеще и в съдбата, застъпени през идните години...
http://pics.data.bg/albums/40020/%d1...b5%d0%bb%d0%b8
на някои хора им е тъжен животеца
то и моя е тъжен
гледам си фесбукските приятели и гледам поне 10 пъти "спян акаунт, спян акаунт, спян акаунт"
кой знае от колкко години са ме блокирали а аз сега разбирам, то ясно че не поствам ама има такива дето бяха и унито
следващата обява ще е "ЛоадРънър търси фейсбук приятели" :Д
само дето ако те бяха блокирали нямаше да ги виждаш изобщо
на хората явно им е дотегнало и са си махнали профилите
едва ли, аз мисля че това значи блокване
ами не, не си търся фб приятели, от както взеха да пускат снимки с малолетни и половината момичета от класа ми видях че вече са станали лелички с детски колички, спрях да влизам
а аз не съм мръднал, все едно не съм остарял и с един ден а доста други даже оплешивяха