- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Малко по малко се уча.
Явно мога много неща, стига да съм търпелива.
А, защо само минаваш? Наглеждаш имота? (: Как е? (:
Каквооо?
Просто си питам. :р
Но така и така се разприказвахме, та - аве, вие майните сте лоши хора! Зли хора! (линк е).
Преди по-малко от час гледах "Господари на ефира" и ум не ми побира с каква жестокост и нечовешки зверства, издевателствате над малки котета... :/// Човек да се чуди какво не ви е наред...
Изглежда си...
непукист. (:
Питам за вас, защото вие сте следващите в списъка ми.
Имаш ли 18+ години? Че въпреки, че не излъчват кадри, то самото описание на низкото нечовешко деяние е повече от красноречив...
http://gospodari.com/%D0%B6%D0%B5%D1...deo107527.html - гледай го на своя отговорност...
внимавай в какви списъци ме слагаш да не те сложа в списък с чакащи за трансплантация
имам 18 години, hahh
изгледах го, жива съм, но не мога да кажа че не изпитвам леко смесени чувства за тоя копнеж по зоополиция
от една страна-да, прекрасно и т.н. , от друга-ще защитаваме сладките пухкави животни, малките беззащитни котета и кучета, а ще обръщаме гръб на съществата, които измират всеки ден в кланици, за да може някои хора да хапват пържоли и кюфтета
както и да е, не искам да започвам спорове, особено тук, просто ми идва малко лицемерно някой да лее сълзи за убийството на коте и да настоява за зоополиция, докато нагъва поредното кебапче
ПП Мзвездички, не мислиш ли че инвестираш твърде много време в този сайт? че и списъци
ама ти си знаеш де
Така е. Признавам. Форумът ми е като хоби - релаксирам с него. (: Не цък-ам компютърни игри, нямам телефонче с капацитивно пипащо се екранче, почти не влизам във facebook... Та, ето ме тук: за радост на едни и проклятие за други. Да, има и такива, които не ме харесват - учудващо, но факт. :/
е, не мога да кажа дали си или не си
всъщност не мисля че аз бих използвала тая дума в каквато и да е ситуация, особено пък в тийн форум, ама както и да е xD
едва ли някой има лоши чувства към теб, нормално е хората да реагират странно на това че прекарваш толкова време тук и вероятно на това се дължи враждебността
Последно редактирано от M**** : 07-27-2016 на 16:26
lunacy, аватара ти ми е толкова противен, че чак започна да ми харесва....
Галаксинко, по-добре съм вече, ама ще видя и това на хималая :*
Пацо, хазяйката живее в съседния апартамент и иска да го дава целия на един човек, малко е странна като човек, веднъж като им бях на гости и тъкмо си тръгвам и тя веднага отваря вратата да види кво става.. :д
Вчера в рандъм момент се сетих за нещо, което се случи точно преди година, на същата дата. Явно онова предното също е било тогава. Не разбирам защо. Все още е гадно, не толкова, колкото тогава, но все пак. Не ми се ще цяло лято да получавам такива проблясъци.
Ще трябва да се съсредоточа повече в курса.
дибреее
и по-добре може да е де, но става
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...