- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
може би просто не трябва
I get ur message, destiny
въпреки че не ти вярвам много
it's okay
I'll get over it
ама
чувствам се малко стара, понеже предишния път всичко стана спонтанно и беше хубаво като цяло, а тоя път... изминалите дни доста мислех за това
и не че имам страх от връзки или нещо такова, но мисля че ако бъдем заедно и продължаваме по този начин накрая ще се избием
а в момента не искам такива преживявания /май/
ама сериозно, за изминалите няколко дни се скарахме няколко пъти, искам да съм спокойна и да споделя на някого, ама вероятно на всичките ми приятели вече им е писнало да слушат за него и за драмите ни
Цял ден път и добре свършена работабих казал много добре се чувствам,а сега ми остава само студена бира или освежаващ чай и нещата стават чудни.
А аз се чудя, защо тя толкова усърдно отрича факта, че е dreamwalker? Толкова ли много я е срам от глупостите, които пишеше до преди 8 месеца? Не си ли забелязал, че е майсторка в това да дезинформира останалите тук - същото като dreamwalker. А и изреченията ѝ са съставени от 3-4 думи. Отново като тези на познатата ни фурия. (:
M защо толкова се психираш ? И занимаваш?![]()
Отпуска човека. Пък нека си дриймкокър, всичко е възможно.![]()
бтв: Интересно ми е дали dreamwalker ще се разпише от истинския си профил тук до полунощ? (: