- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
аа някой може ли да ми разкрие връзката ан соло със дриймуокър?
абе какъв е този безразборен спам?![]()
Добре.
Бам .нищо ново.Уморен,но доволен че най-накрая се върнах след игра без контузия и няколко победи.
Радлерчето ме чака на терасата. и айляка почва.
Шоуто свърши. Спри да се правиш на непълнолетна, каквато не си.
Като си прав, прав си! (: Сега прочетох какво всъщност си написал по-горе и аз какво съм изплякал в отговор - и да, не съм те разбрал правилно. (:
по темата: явно почва да ми се спи...
Абе пичове,защо не си направите една темичка и да си спамите там? Досадно е да се търсят постове по темата,след като има други 20 с ваши си работи.
И за да не извън темата и моя коментар
------>Бам .нищо ново.Уморен,но доволен че най-накрая се върнах след игра без контузия и няколко победи.
Радлерчето ме чака на терасата. и айляка почва.
не мога да спра да плача и много ме боли и не спира да ме боли всеки ден сигурно плача и някой път по няколко пъти на ден нямам сили вече да се боря отдавна помолих един човек да се грижи за пумата ми ако нещо се случи с мен понеже му имам най-много доверие и знач че ще се грижи за нея както аз искам да умра искам моля ви някой оттук ако желае да ме убие ще му платя дори каквото имам не издържам вече
Щото чакаме полунощ, за да видим дали dreamwalker-ът ще пише или не. (:
А и разнообразяваме темата от неясните, кодирани и отнесени коментари на Ewok, както и твоите свързани със: спорт, контузии & спорт + контузии коментари.
А да - и поддържаме темата жива. :р
Колко плащаш? По-горе уточних, че не работя про-боно. (: