.
Затворена тема
Страница 170 от 239 ПървиПърви ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 226 до 4 250 от общо 5969
    Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Обикновено реагирам на неща, които ме забавляват, много ми е трудно да си контролирам смеха
    Един китаец попитал една скитаща се панда пророк: " Как мога да мразя това, с което споделям едно легло? " А пандата му се усмихнала и му отговорила "Това не е възможно брадати ми другарю... Тя държи децата ти за заложници много преди ти да си изтрезнял.. Как можеш да мразиш това, което те изнудва чрез децата ти, дори преди да си осъзнал, че го мразиш ? " Китаеца се замислил, прибрал се разбрал, че жена му е бременна, започнала да се държи като привилигирована кучка, отчаял се и си теглил един куршум, след 9 месеца се родили малки панди. Какъв е извода на историята деца ? Че китайките са зоофилки, а китайците прекаляват с опиума... Скъпа всяко нещо, което е против жените, разумно или не се маркира като мизогиния, така че няма как човек, като мен да не го маркират така. Няма момиче, което да харесва някои, които не може да подчини, но все пак предизвиква у нея силни сексуални пориви, такава е женската природа и тя не знае как се чувства и какво иска Омразата е глупаво нещо под мен.. Понякога ми става приятно когато е под мен...
    Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 00:34

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Един китаец попитал една скитаща се панда пророк: " Как мога да мразя това, с което споделям едно легло? " А пандата му се усмихнала и му отговорила "Това не е възможно брадати ми другарю... Тя държи децата ти за заложници много преди ти да си изтрезнял.. Как можеш да мразиш това, което те изнудва чрез децата ти, дори преди да си осъзнал, че го мразиш ? " Китаеца се замислил, прибрал се разбрал, че жена му е бременна, започнала да се държи като привилигирована кучка, отчаял се и си теглил един куршум, след 9 месеца се родили малки панди. Какъв е извода на историята деца ? Че китайките са зоофилки, а китайците прекаляват с опиума... Скъпа всяко нещо, което е против жените, разумно или не се маркира като мизогиния, така че няма как човек, като мен да не го маркират така. Няма момиче, което да харесва някои, които не може да подчини, но все пак предизвиква у нея силни сексуални пориви, такава е женската природа и тя не знае как се чувства и какво иска Омразата е глупаво нещо под мен.. Понякога ми става приятно когато е под мен...
    kekekekekekekekekek, тежък случай си, джеронимоо

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Вече 21.

Само да избутам тази седмица и ще съм по-добре.
    написах го след бътърфлая :Д

мисля, че му предстои да участва в смесената щафета и в още един бътърфлай, да се надяваме да хване и 2 златни от там, да му станат 23 :Д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Толкова търсене и накрая се намери в суитчъра ми. Добре, че има навик да преджобва преди да пуска пералня. Нереална шматка съм. Затова винаги си изграждам система за... подреждане, колкото и разхвърляна да е, но поне ограничавам периметъра. Както и да е, добре че не се е повъртяло или изгубило някъде навън.

когат минеш покрай патрулка и усетиш, че джойнта ти не е там където е бил хащаг

ааххахах

3 поста, тъй като съм напълно неспособен да се справя с мултицитата на тоя форум и живота е твърде кратък да се разправям с глупости

хащаг кур за пунктуацията и главните букви

тренира ми се на боклук

гледах Suicide squad

още 2 хапчета имам

осъзнавам някви неща, които хич не ми харесват

продължавам да търся мястото си без да мога да го намеря somehow

Супер фен
    Интересно, интересно - не предполагах, че си имам почитател в лицето на Electrа...

Но Electrа не е dreamwalker, колкото и да се опитва да го/я наподобява.

Колкото до lunacy - каквато си е - такава. Мен си ме кефи - спечели ме с любовта си към котките. (:

Сега ще преваря Electrа, като напиша това - lunacy, какво е чувството да си имаш за фен "зловещ психопат, милиционер, сериен убиец"? :р

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пожелавам на всеки един от вас да има такъв човек до себе си. <3 Просто...нямам думи. И останаха броени дни докато си го видя и си го гушна. <3

пич др.работа нямаш ли си
    и кой знаe кво значeниe има кой кой e..втф.

аз отивам на плаж, разгeлe

Мега фен Аватара на tori
    ^ Благородно завиждам за плажаааааа...

ОН: Прибра се и си се тормозихме цяла нощ. Буквално. :ддд Хем е досаден, хем е сладък. :3 Само не разбрах - как е сънувал глупости като цяла нощ не мигна, а си тормози джуджето?!

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Интересно, интересно - не предполагах, че си имам почитател в лицето на Electrа...

Но Electrа не е dreamwalker, колкото и да се опитва да го/я наподобява.

Колкото до lunacy - каквато си е - такава. Мен си ме кефи - спечели ме с любовта си към котките. (:

Сега ще преваря Electrа, като напиша това - lunacy, какво е чувството да си имаш за фен "зловещ психопат, милиционер, сериен убиец"? :р
    Браточка, ти в ред ли си
    p.s. не отговаряй, брат, риторичен въпрос беше

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    нищо кой знае какво

да видиш че някой в teenproblem знае какво е мизогиния обаче си е нещо достойно за ахване
    Напоследък всеки, който не му изнася нещо почва да пелтечи 'мизогиния', не мисля, че е достойно за ахване.

Rakshy, хареса ли ти филма?

Харесва ми времето навън.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    пич др.работа нямаш ли си
    и кой знаe кво значeниe има кой кой e..втф.

аз отивам на плаж, разгeлe
    Преди 5 години ми каза, че те столквам. <3

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    //и дано мод-ът най-накрая благоволи да ми заключи Дневника, че иначе ще вземете да ми го наспамите с драсканици и простотии ... :/
    ехх... ти кога си правил такива неща?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    момче е, младо, почти сигурна съм

ударно идване на една приятелка, май между другите неща се разбрахме и да се видим
    така или иначе явно снощи е спала в нас, което беше и поводът да ми се обади
    да си знам, нали

и си слушам подкаста на едно радио/предаване/радиопредаване, не знам защо не се бях сетила по-рано оО

Голям фен Аватара на Maleficus
    kekekekekekekekekek, тежък случай си, джеронимоо
    Скъпа електра, ще бъда сериозен за момент... Омразата на много от мъжете, не идва от това, че мразят жените, а от това, че са очаквали да намерят партньор и равнопоставена връзка, но са намерили и намират точно обратното прекалено често.. Идва от разбиването на илюзията, че мъжете и жените обичат еднакво.. Мъжете често биха дали целия си свят дори съществуването си за любимата, докато при жените нещата не стоят толкова романтично. Всеки, които се интересува достатъчно да се образова знае, че мъжете и жените обработват дадени процеси по малко по различен, особен начин.. Осъзнавайки тези различия позволява съществуването на една връзка, пълна с разбиране и честност.
    Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 15:12

Супер фен
    Браточка, ти в ред ли си
    p.s. не отговаряй, брат, риторичен въпрос беше
    Не, не съм - хора, като теб, ме изнервят и понякога вадят от равновесие и дзен хармония - просто си излъчваш отрицателна енергия и те т'ва си е.

И в случай, че не се казваш pe6oskeiborda - никакъв брат не съм ти. :р

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Преди 5 години ми каза, че те столквам. <3
    А, на мен нищо не ми е писала, но предполагам, че те т'ва сигурно е написано в резултат на споделен мой коментар тук:
    еми шокирана съм.
    Кофти, че се е почувствала така - не съм целял да я плаша и да я смущавам.
    jghgh, извинявам ти се, ако аз съм причината.

Електра , не им се връзвай.
    баси филма ;д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Не, не съм - хора, като теб, ме изнервят и понякога вадят от равновесие и дзен хармония - просто си излъчваш отрицателна енергия и те т'ва си е.
    сама си призна че е енергиен вампир
    каза си че била везни, едни от най-малоумните и нелогични хуманоиди

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    сама си призна че е енергиен вампир
    каза си че била везни, едни от най-малоумните и нелогични хуманоиди
    Е, аз като рак съм на емоционални периоди и понякога (признавам си) и аз съм енергиен вампир, но смятай за к'ъв енергиен вампир става въпрос в негово/нейно лице, щом и мен успява да натовари...

Изглежда, че специално тоз' гарван вади други гарванови очи... :/

Мега фен Аватара на Dagichka
    спрете се бе :д

откога чакам тва време, 'баси, ама бива ли баш да съвпадне с чакането ми 30мин на спирка само по потник и без никъв завет наоколо и с неработещо табло, а като компания имах само някъв пиян/надрусан мъж, който си разказваше на глас някви детски приказки.. :д

А, на мен нищо не ми е писала, но предполагам, че те т'ва сигурно е написано в резултат на споделен мой коментар тук:

Кофти, че се е почувствала така - не съм целял да я плаша и да я смущавам.
    jghgh, извинявам ти се, ако аз съм причината.
    m, свeтът нe сe върти около тeб. комeнтарът бeшe по повод eдна ситуация вкъщи и нямашe общо изобщо с форума или с тeб.

Супер фен
    m, свeтът нe сe върти около тeб. комeнтарът бeшe по повод eдна ситуация вкъщи и нямашe общо изобщо с форума или с тeб.
    You've broken my World... :'(
    You've broken my evil demonic profile...

Now, I can't scare even 3 years old child... :'(

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    m с няколко звездички, светът не се върти около теб!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    зодия скорпион съм реша ли да жиля го правя с удоволствие надскачащо садизма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си