- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Един китаец попитал една скитаща се панда пророк: " Как мога да мразя това, с което споделям едно легло? " А пандата му се усмихнала и му отговорила "Това не е възможно брадати ми другарю... Тя държи децата ти за заложници много преди ти да си изтрезнял.. Как можеш да мразиш това, което те изнудва чрез децата ти, дори преди да си осъзнал, че го мразиш ? " Китаеца се замислил, прибрал се разбрал, че жена му е бременна, започнала да се държи като привилигирована кучка, отчаял се и си теглил един куршум, след 9 месеца се родили малки панди. Какъв е извода на историята деца ? Че китайките са зоофилки, а китайците прекаляват с опиума... Скъпа всяко нещо, което е против жените, разумно или не се маркира като мизогиния, така че няма как човек, като мен да не го маркират така. Няма момиче, което да харесва някои, които не може да подчини, но все пак предизвиква у нея силни сексуални пориви, такава е женската природа и тя не знае как се чувства и какво искаОмразата е глупаво нещо под мен.. Понякога ми става приятно когато е под мен...
Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 00:34
3 поста, тъй като съм напълно неспособен да се справя с мултицитата на тоя форум и живота е твърде кратък да се разправям с глупости
хащаг кур за пунктуацията и главните букви
тренира ми се на боклук
гледах Suicide squad
още 2 хапчета имам
осъзнавам някви неща, които хич не ми харесват
продължавам да търся мястото си без да мога да го намеря somehow
Интересно, интересно - не предполагах, че си имам почитател в лицето на Electrа...
Но Electrа не е dreamwalker, колкото и да се опитва да го/я наподобява.
Колкото до lunacy - каквато си е - такава. Мен си ме кефи - спечели ме с любовта си към котките. (:
Сега ще преваря Electrа, като напиша това - lunacy, какво е чувството да си имаш за фен "зловещ психопат, милиционер, сериен убиец"? :р
Пожелавам на всеки един от вас да има такъв човек до себе си. <3 Просто...нямам думи. И останаха броени дни докато си го видя и си го гушна. <3
пич др.работа нямаш ли си
и кой знаe кво значeниe има кой кой e..втф.
аз отивам на плаж, разгeлe
^ Благородно завиждам за плажаааааа...![]()
ОН: Прибра се и си се тормозихме цяла нощ. Буквално. :ддд Хем е досаден, хем е сладък. :3 Само не разбрах - как е сънувал глупости като цяла нощ не мигна, а си тормози джуджето?!
Харесва ми времето навън.
момче е, младо, почти сигурна съм
ударно идване на една приятелка, май между другите неща се разбрахме и да се видим
така или иначе явно снощи е спала в нас, което беше и поводът да ми се обади
да си знам, нали
и си слушам подкаста на едно радио/предаване/радиопредаване, не знам защо не се бях сетила по-рано оО
Скъпа електра, ще бъда сериозен за момент... Омразата на много от мъжете, не идва от това, че мразят жените, а от това, че са очаквали да намерят партньор и равнопоставена връзка, но са намерили и намират точно обратното прекалено често.. Идва от разбиването на илюзията, че мъжете и жените обичат еднакво.. Мъжете често биха дали целия си свят дори съществуването си за любимата, докато при жените нещата не стоят толкова романтично. Всеки, които се интересува достатъчно да се образова знае, че мъжете и жените обработват дадени процеси по малко по различен, особен начин.. Осъзнавайки тези различия позволява съществуването на една връзка, пълна с разбиране и честност.
Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 15:12
Не, не съм - хора, като теб, ме изнервят и понякога вадят от равновесие и дзен хармония - просто си излъчваш отрицателна енергия и те т'ва си е.
И в случай, че не се казваш pe6oskeiborda - никакъв брат не съм ти. :р
А, на мен нищо не ми е писала, но предполагам, че те т'ва сигурно е написано в резултат на споделен мой коментар тук:
Кофти, че се е почувствала така - не съм целял да я плаша и да я смущавам.
jghgh, извинявам ти се, ако аз съм причината.
Електра , не им се връзвай.
баси филма ;д
спрете се бе :д
откога чакам тва време, 'баси, ама бива ли баш да съвпадне с чакането ми 30мин на спирка само по потник и без никъв завет наоколо и с неработещо табло, а като компания имах само някъв пиян/надрусан мъж, който си разказваше на глас някви детски приказки.. :д
m с няколко звездички, светът не се върти около теб!
зодия скорпион съм реша ли да жиля го правя с удоволствие надскачащо садизма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.