- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
бясна съм, ейй. хванала го планинарската мания и ми вика 'ама то след 7те рилски ще качваме и мусала - моля? и как ще стане тва, къв е плана, колата къде ще я оставим, къде ще спим и тн.? - ами нз..' после аз излизам скучната, че обичам да си планирам нещата, ми извинявай, ама няма да тръгна в планината с теб без план квото ще да става :дд и той дето се задъхва на стълбите в унито и аз с тоя преебан глезен просто чудна картинка ще сме, само тва остава да се разделим в планината и всеки да тръгне по отделна пътечка и сам да се оправяуспокоих се малко като го написах, то звучи комично, ама си е трагичноо :дд
Паля се за нищо, твърде съм емоционален и страдам от това...
За пореден път се убедих че не трябва да ходя на нашето море...
вярата си дадох на бога сърцето на жената
честта си и родината на никой не давам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото вече е доста стар за този спорт.
Няма нищо чудно - циците пречат за бързо плуване, както и тлъстините. Тялото на всеки професионален спортист е оптимално за спорта който практикува, по генетични причини и в резултат на тренировки.
Професионална плувкиня с големи цици е нещо несъвместимо. Не е само ниския процент мазнини - генът има решаваща роля! Просто ако имаше големи цици, такава спортистка щеше да се занимава с друг спорт.
Разкажи ни, сигурно поне е било забавно?
aз за лека атлетика не съм отварял дума, защото не съм достатъчно запознат
но след като казвам, че тюлена взима през последните две олимпиади
значи имам достатъчно достоверна информация
чети си за зимните спортове
и тях не си ги тренирала
ама да не ти пука
то гледането и четенето си е един вид спортуване
папугай, всеки елитен спортист взима, няма как да си на това ниво без да взимаш. Изобщо го отписваме като фактор. Все тая е. Тва е като да мрънкаме, че някой е станал милионер, защото и баща му е бил богат...
Последно редактирано от Rakshy : 08-15-2016 на 21:23
къде ме виждаш да мрънкам
на мен ми е през кура за тва спортно събитие
което няма нищо общо с Олимпиада, освен да се води републиканско, не знам дали заслужава друго
http://rio2016.sportal.bg/n/Isinbaev...zaha.1031.html
Чичка, нз що си толкова чувствителен. Мога да карам ски по-добре от средната статистика, подготовката на един скиор обаче не опира до това. Дори Оле идва всяка година в Белмекен. Извинявай, ама ти колко медала имаш? Не се занимавам професионално, защото това трябва да е започнало още преди да осъзная с какво въобще искам да се занимавам. Баси. Нагло е при наличието, че ти също не си спортист. Скачането в басейна от време на време не те прави такъв.
трябва да се пазя от вредни мисли в тази насока, не бива да ми става фикс идея, видяхме последния път какво стана като си го бях навила на пръста
като цяло трябва да спра да си навивам неща на пръста
ще ми е полезно
не че не ми се получават, ама нали
нямам търпение да се нанесе вече, ит вил би со кул
някво момичешко, ав
и сега ще е първата част с мен
а после зимата евентуално втората с нея
или и с двете
зависи
<3
натоварих се от работа :/
случи ми се една леко несправедлива ситуация
Малко изморен, леко главоболие от време на време, но иначе супер.Разбрах от какво имам нужда.
Няма да го бъде.
като почнат 'ама как може 4 години да не си ходила на море пък да ти е на 40 мин. :О'... ми така
вероятно има надежда за мен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не се чувствам никак зле - петък идва след два дни. <3 Нямам търпение.