- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
^а кое място си пробвала или за тялото като цяло говориш? :дд аз с епилатора търпя само на краката и то до колената, нагоре става адд.
tori, взимам те, тъкмо ще си ми дружка по сладко, събота сутрин да си на лифта заредена с шоколади :дд
о, да и аз не мога да понасям епилатор, а имам висок праг спрямо доста хора :$
аххахааххахаах
хащаг метросексуал
тъпата кифла мене ще учи...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
забелязал съм че всички келеши до някаква възраст да кажем 20, 22 си бръснат хуя на цяло, краката, че някои залитат и към предмишниците
не че и аз не съм го правил ама вече ми е смехотворно да се видя като гол охлюв
нервен изблик
и без това не харесвах тъпия часовник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
в нашия форон май няма нормални
/не се изключвам от това число/
По темата за епилатора, това е машина за древни китайски мъчения, най-вероятно измислена от някой мазохист.
Пратих родителското тяло на балкан, няма да има обхват и ще си почина няколко дни от нея. Като ми каза онзи ден за двете седмици отпуска и ми стана лошо направо.
Мисля, че сгреших, като сложих край на отношенията ни, но пък ако бяха продължили по този начин едва ли щях да съм щастлива.
Скучно ми е днеска - навън времето е лошо, не се наспах като хората, а и в момента къщата ми е като мравуняк - навсякъде пъплят гости (не особено желани), а утре ще дойдат и още. Трябва да се взема да се барикадирам някъде, та да се усамотя малко...
Ши*ба*но време,ш*иба*н грип.Скука и в очакване.
Тъпо...
или рязко ще кача следващото ниво или ще се строполя на земята
ари ся, мъжете нямате толкова висок праг, особено за тези неща :д аз съм си геройче, защото го направих малко преди цикъл т.е., четох, че не се препоръчвало понеже сме мн чувствителни и боли значително повече
на ръцете. усещам, че направих грешка, защото там ппц са ми руси и от слънцето направо прозрачни, ма като си нямах работа :Д
много е яко да е идеално гладко, обаче още ме боли сякаш имам мускулна треска.
днеска почнах 'жени' на буковски и съм някъде до половината. не знам как да я довърша. през цялото време си казвах 'wtf', а съм доста циничен човек.
и аз не съм чела нищо негово. доколкото знам той пише поезия, а там съм нула :д
мнението ми е, че е прекалено вулгарно. не ме кефи стила му. май се опитва да бъде прост, ама не е хемингуей. има някои попадения, но като цяло не е нищо особено. няма слоеве, идеали. ще го довърша най-вероятно на инат, защото мразя да оставям.
понякога кат' чета някви теми и ме обзема страх дали всичко е загубено едно др
хората могат да са мн категорични
пфу пфу
битката между доброто и злото е вечна
Мъжа ми снощи замина и аз се чувствам идеално