.
Затворена тема
Страница 177 от 239 ПървиПърви ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 401 до 4 425 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ппц нямам кой знае колко висок праг на болка :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^а кое място си пробвала или за тялото като цяло говориш? :дд аз с епилатора търпя само на краката и то до колената, нагоре става адд.
    tori, взимам те, тъкмо ще си ми дружка по сладко, събота сутрин да си на лифта заредена с шоколади :дд

Мега фен Аватара на Rakshy
    о, да и аз не мога да понасям епилатор, а имам висок праг спрямо доста хора :$

аххахааххахаах

хащаг метросексуал

Мега фен Аватара на tori
    Сега само остава да си избера - Русе или Рила. :ддд

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тъпата кифла мене ще учи...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    забелязал съм че всички келеши до някаква възраст да кажем 20, 22 си бръснат хуя на цяло, краката, че някои залитат и към предмишниците
    не че и аз не съм го правил ама вече ми е смехотворно да се видя като гол охлюв

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    айде бб

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    айде бб
    ти си чао

Мега фен Аватара на anonymous908491

Град
    системата дегоба
    нервен изблик

и без това не харесвах тъпия часовник
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

в нашия форон май няма нормални
    /не се изключвам от това число/

Мега фен Аватара на divergent
    По темата за епилатора, това е машина за древни китайски мъчения, най-вероятно измислена от някой мазохист.
    Пратих родителското тяло на балкан, няма да има обхват и ще си почина няколко дни от нея. Като ми каза онзи ден за двете седмици отпуска и ми стана лошо направо.
    Мисля, че сгреших, като сложих край на отношенията ни, но пък ако бяха продължили по този начин едва ли щях да съм щастлива.

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    Скучно ми е днеска - навън времето е лошо, не се наспах като хората, а и в момента къщата ми е като мравуняк - навсякъде пъплят гости (не особено желани), а утре ще дойдат и още. Трябва да се взема да се барикадирам някъде, та да се усамотя малко...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Ши*ба*но време,ш*иба*н грип.Скука и в очакване.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    в нашия форон май няма нормални
    /не се изключвам от това число/
    джърпър категоризира хе хе хе

Град
    системата дегоба
    или рязко ще кача следващото ниво или ще се строполя на земята

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    о, да и аз не мога да понасям епилатор, а имам висок праг спрямо доста хора :$

аххахааххахаах

хащаг метросексуал
    ари ся, мъжете нямате толкова висок праг, особено за тези неща :д аз съм си геройче, защото го направих малко преди цикъл т.е., четох, че не се препоръчвало понеже сме мн чувствителни и боли значително повече

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^а кое място си пробвала или за тялото като цяло говориш? :дд аз с епилатора търпя само на краката и то до колената, нагоре става адд.
    на ръцете. усещам, че направих грешка, защото там ппц са ми руси и от слънцето направо прозрачни, ма като си нямах работа :Д
    много е яко да е идеално гладко, обаче още ме боли сякаш имам мускулна треска.

днеска почнах 'жени' на буковски и съм някъде до половината. не знам как да я довърша. през цялото време си казвах 'wtf', а съм доста циничен човек.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    днеска почнах 'жени' на буковски и съм някъде до половината. не знам как да я довърша. през цялото време си казвах 'wtf', а съм доста циничен човек.
    После кажи мнение.Не съм чел нищо на Буковски,ама гледам бая хора са чели/прочели таз книга.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    После кажи мнение.Не съм чел нищо на Буковски,ама гледам бая хора са чели/прочели таз книга.
    и аз не съм чела нищо негово. доколкото знам той пише поезия, а там съм нула :д
    мнението ми е, че е прекалено вулгарно. не ме кефи стила му. май се опитва да бъде прост, ама не е хемингуей. има някои попадения, но като цяло не е нищо особено. няма слоеве, идеали. ще го довърша най-вероятно на инат, защото мразя да оставям.

Град
    София
    и аз не съм чела нищо негово. доколкото знам той пише поезия, а там съм нула :д
    мнението ми е, че е прекалено вулгарно. не ме кефи стила му. май се опитва да бъде прост, ама не е хемингуей. има някои попадения, но като цяло не е нищо особено. няма слоеве, идеали. ще го довърша най-вероятно на инат, защото мразя да оставям.
    Хм.Аз и Хемингуей не съм чел,само съм зачитал една книга и нещо не ме грабна.
    Но пък ще пробвам Буковски един ден.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    не ме кефи и мене
    бях започнала да чета "поща"
    не я дочетох

по-добри попадения има според мен с поезията и разказите, но хич не ми е от любимите творци

ари ся, мъжете нямате толкова висок праг.

затова го изтъкнах

I CAN ENDURE MORE PAIN

Последно редактирано от Rakshy : 08-20-2016 на 03:20

понякога кат' чета някви теми и ме обзема страх дали всичко е загубено едно др
    хората могат да са мн категорични
    пфу пфу

битката между доброто и злото е вечна

Супер фен
    Мъжа ми снощи замина и аз се чувствам идеално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си