- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
тръгваме с добри емоции, след това малко разочарование, малко тъга, след това силна носталгия, след това слабост, след това пак разочарование, след това съжаление, после пак малко носталгийка и накрая самосъжаление
еееей пиши го коктейл ракши, еби му майката
Като парцал... Легнах си много късно (по ранните часове), събудих се преди малко. Все още супер много ми се спи, но поради някаква причина ми е много студено (единствено на ходилата). Пуснал съм духалката да ги грее и... може би като се затопля - ще продължа със съня. Но в момента се чувствам като парцал.
Оу, да, малко преди да легна тази нощ получих неочаквано и изненадващо съобщение от dreamwalker.
Подобаващо го/я отсвирих.![]()
YSMF, а мина ли някакви изследвания, това с парализирането не ми звучи добре и бих се консултирала и с невролог :/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напоследък трудно съчетавам работата и личния живот. Реша ли в някой момент да се съсредоточа върху едното, веднага започват проблемите с другото.
Welcome to the Jungle...
Пред дилема съм. Има отворено работно място 356344653454554646545 по-сложна хава от сегашната ми, ама и толкова пъти горе-долу по-добре заплатена. По принцип нямам зор в момента да си сменям работата, но съм любопитна дали ще ме поканят на интервю. Кофтито е, че сегашните ми работодатели са сносни, но пък за сметка на това имат контакти навсякъде в бранша и не знам дали няма да се разчуе, ако се кандидатирам за някъде. Не за друго, просто пиша феноменални мотивационни писма, зат'ва ми върза и на сегашната ми работа. Чудя се к'во да правя....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Абе да ти кажа освен парите, работата ми носи и достатъчно нерви.
Welcome to the Jungle...
Не работиш правилната работа значи.
Освен да носи пари, трябва и да е удоволствие.
А жените не само, че ще те нервират ми и ще ти изпият парите... все още не виждам голям избор..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да пият друго, парите ще ги изкараме.![]()
Welcome to the Jungle...
не щото хората получават обикновено над 100 сивита
те си търсят хора а не са детективи
само ако те викнат значи тогава са видели ко си работила и са мернали как изглеждаш
пиши хххххх на работодетел и не пиши град на текущата фирма а не в началото където пише къде си родена
просто да не засекат при кой работиш сеа щото ако си от казанлък а новите са в казанлък е пределно ясно при кой работиш
иначе няма да им стане ясно
ама ще си напишеш ясно в полето кви са ти текущите задължения и длъжност естествено
някои са големи тъпаци, ама е по-характерно за по тъпите шефове
ей примерно мен първите ми казаха че втория им е звънял да ги разпитва :д
много тъп ми стана като го разбрах
Пф, раздразнена съм, той ме нерви и главата ме боли. И ми се спи. И след малко един душ и умирам. Майната им на всички.
как може да имаме уговорка да се видим в 12, после да му е изключен тела, да го няма по никви медии от преди 3 часа (когато за последно сме се чули) и да го няма никъде по предполагаемите места, където би ме чакал (ако примерно няма батерия и тн.) и когато най-накрая го засека и го видя, че е жив и здрав и спра да треперя аз излизам лошата и филмарката? че съм филмарка, филмарка съм, ама мамка му извинявай, че ми пука жив ли си умрел ли си -.- бахти. имам нужда от почивка и ще си я дам тези 10 дни, пък и той като е далеч би трябвало да е по-лесно.. май