- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
събудих се от доста силно пеене на няква птичка и осъзнах, че е на терасата милата и не може да излезе :д и досега си го гледах синигерче беше много сладко, исках да си остане при нас, ама тц, излетя си
чао приятелче
Последно редактирано от Dagichka : 09-23-2016 на 06:54
Не обичам да ме поправят и да ме поучават. Това право го имат само родителите ми. Не искам ничии съвети, дори мнение не съм искала. А има толкова досадни хора, които се натрисат навсякъде с присъствието си, мненията си, доброжелателното си поведение,съветите си и дрън-дрън. Един човек ми каза, че съм била много изчерпателна, че съм влагала много емоции във всичко и че прекалено ми пука за всичко и всички. Щяла съм да полудея, ако продължа така. И постоянно ми повтаря "нека ти дам един съвет". Мразя да го чувам това изречение. А бе аз не ти искам съветите! Нека погледне първо себе си какво слабохарактерно човече е. Опитва се да ме промени. Ами много обичам да съм подробна, изчерпателна и да ми пука за другите, на когото не му харесва, да си ходи, не го задържам.
oh, rakshy... se taq xd
тая песен...
няма нищо по-затоплящо от горещия душ. поразмразиха ми се малко кокаляците. май настивам.
баси.
в главата ми сякаш свирят тромпети, трябва да легна да спя, но трябва и да уча. Кое по-напред.. Иска ми се да си легна,да заспя и да не се събудя с дни... :3 обичам да спя, това правя най-добре, затова си лягам, уроците ще почакат малко
дали мога да спра да си лягам след 4 и съответно да ставам следобед... -.-
кур за ставането рано
лягане в 6 сутринта и ставане в 3-4 следобед IS WHERE IT'S AT
свали ме
знам, че съм те свалил
СВАЛИ МЕ ОТ ГОНДОЛАТА, ТЪПЧО
новият ми страхотен виц
написах ти го по-ясно, за да може мозъчко да се справи със задачата по схващане
някой би ли ми обяснил защо тия фейсбукски хора са толкова долни
значи описвам алгоритъма на поведение на 90% от профилите които цъквам (примерно в снимка на приятел има и други хора и понякога цъкаш на непознатите да видиш кои са или поне аз) и всички мъжки профили са с профилна снимка в някоя дискотека с показан бицепс или нещо тъпо позьорско и снимка на корицата- цъфнала някоя лъскава кола(очевидно не тяхната)
женски профил- максимално накифлено селфи, може и с коктейл или на спа и снимка на корицата нещо любовно или в най-лошия случай пак кола и пак чужда (аз разбирам че това е нещо като идеалния образ който представят и до който искат да се докопат)
останаха много малко хора с нормални снимки по тия фейсбуци
Премахни ги от приятели щом те дразнят. Освен това не си длъжен да им разглеждаш профилите.
Иначе и аз имам такива приятели, но какво да се прави. Всеки със странностите си. Това е по-добре, отколкото да рекламират разни неща и да ти спамят цял ден с игри и други такива.
галаксино :*
изхвърлих си един чувал с дрехи и няколко чифта обувки, няма смисъл само да стоят, като нося само 2-3 неща все :дд
дано се зарадва някоя клошарка