- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Мога само да ви кажа, че има много по-безсмислени теми от тази. Готино е да можеш да споделиш нещо някъде, където или няма кой да го прочете, или евентуално ще се излъже да го прочете някой, дето не те познава и не му пука какво се случва с теб, за да взима отношение и да ти дава излишен акъл. На хората им харесва да пишат тук, на който не му харесва - просто да се изнесе и да ни остави на спокойствие да си споделяме излиянията, без да ни мрънка.![]()
Кое е гнилого да си изливаш душицата?!
Заразното е, че интернета става плътна част съзнанието на хората.
Особено малко по-асоциалните хора предпочитат да си пишат във форумите, фацебоок и др сайтове с непознати... Тези непознати потребители след известно време придобиват някакви ''качества'' и характеристики в съзнанието ни.
След това стават част от виртуалните ни приятели.
Да, това по никакъв начин не определя състоянието на даден човек..
Ясно е, че хората пишат тук, защото все пак искат да бъдат чути от евентуални съмишленици или просто добронамерени личности.
На живо, очи в очи, всичко е по-трудно, по-сложно и по-различно.
Не знам...
В тази тема всички пишат неща от деня (лъжа/истина), и никой не отговаря и не се интересува от миналия ! Като роботизирани са...
-Темата е безсмислена... vol35 - vol67347596273865...
Предлагам просто да спрете да спамите изгнилата тема и да ни оставите да си споделяме гнилите чувства и преживявания.
не е верно като цяло, че никой не ги чете :Д
има хора дет дори четат помиите на някойтам, които са някви безсмислени фермани за построяването на едно пътче или смяната на некви тръби, щот текат в мазето :Д :Д :Д Други хора кат пандата идват да четат нещастия, за да се почувстват по-добре за себе си. Трети четат некви тъпотии щот им е скучно, сеш се.
Цяла тренировка слушах podcast за втората световна война - практически един пичага четеше от книга за някво сражение на американци и японци, написана от американски пехотинец. Уникално звучеше. Толкова някак добре описано и човека, който водеше podcast-a даваше допълнително insight, щото и той е военен и е преживял подобни неща. Направиха ми тренировката доста добра. Накара ме да се замисля за много неща.
Пфф, тръгна си. Не искам пък! Поне тоя път ще се вурне насам съвсем скоро - два дни и е тук. :3 И ебаси - кога станах на 20 години, ве?! Аз продължавам да искам да съм най-много на 3... Интересно ми е кой от всички ще се сети за мен по някакъв начин. Аз не че малко хора оставих зад гърба си през последната година, де. Ама пак ще е интересно. Пък тая буза така джелатската съм я прехапала, че не си е работа! Ама няма нужда да ходя на зъболекар, щот знам кво ш ми каже и как нищо няма да има за правене, та само погубени нерви и време. Пък и ме е страх от зъболекари. :ддд
Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!