.
Затворена тема
Страница 2 от 239 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 5969
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    и имаш няква си лиланда дет честити нови теми бате, ко да играя
    пълни минуси нали Сафроне?

Мега фен Аватара на divergent
    Мога само да ви кажа, че има много по-безсмислени теми от тази. Готино е да можеш да споделиш нещо някъде, където или няма кой да го прочете, или евентуално ще се излъже да го прочете някой, дето не те познава и не му пука какво се случва с теб, за да взима отношение и да ти дава излишен акъл. На хората им харесва да пишат тук, на който не му харесва - просто да се изнесе и да ни остави на спокойствие да си споделяме излиянията, без да ни мрънка.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Мога само да ви кажа, че има много по-безсмислени теми от тази. Готино е да можеш да споделиш нещо някъде, където или няма кой да го прочете, или евентуално ще се излъже да го прочете някой, дето не те познава и не му пука какво се случва с теб, за да взима отношение и да ти дава излишен акъл. На хората им харесва да пишат тук, на който не му харесва - просто да се изнесе и да ни остави на спокойствие да си споделяме излиянията, без да ни мрънка.
    не бе продължавайте да си пишете то е ясно че има нещо много гнило във вас но аз няма да ви спирам!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    не бе продължавайте да си пишете то е ясно че има нещо много гнило във вас но аз няма да ви спирам!
    Това беше излишно. Откога чувството да искаш да споделиш нещо, било то анонимно, е нещо гнило?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Това беше излишно. Откога чувството да искаш да споделиш нещо, било то анонимно, е нещо гнило?
    точно защото е анонимно и без подробности - така само пускаш мухата и не даваш никакъв повод за клюки, следователно хората остават без работа и ги хваща яд. честно казано не вярвам да е така, но просто друг мотив за това заяждане не виждам.

Кое е гнилого да си изливаш душицата?!

Заразното е, че интернета става плътна част съзнанието на хората.

Особено малко по-асоциалните хора предпочитат да си пишат във форумите, фацебоок и др сайтове с непознати... Тези непознати потребители след известно време придобиват някакви ''качества'' и характеристики в съзнанието ни.
    След това стават част от виртуалните ни приятели.

Да, това по никакъв начин не определя състоянието на даден човек..

Ясно е, че хората пишат тук, защото все пак искат да бъдат чути от евентуални съмишленици или просто добронамерени личности.

На живо, очи в очи, всичко е по-трудно, по-сложно и по-различно.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Кое е гнилого да си изливаш душицата?!
    продължавай да си го повтаряш! ще се почувстваш по-добре

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    точно защото е анонимно и без подробности - така само пускаш мухата и не даваш никакъв повод за клюки, следователно хората остават без работа и ги хваща яд. честно казано не вярвам да е така, но просто друг мотив за това заяждане не виждам.
    на теб дори няма да ти дам смислен отговор защото съм 100% сигурен че няма да го разбереш

на теб дори няма да ти дам смислен отговор защото съм 100% сигурен че няма да го разбереш
    ако отговорите ти бяха смислени, може би щях да ги разбера, но досега един такъв не съм видяла от теб.

продължавай да си го повтаряш! ще се почувстваш по-добре
    Тенкю докторе

Мега фен Аватара на solo_
    Не знам...
    В тази тема всички пишат неща от деня (лъжа/истина), и никой не отговаря и не се интересува от миналия ! Като роботизирани са...
    -Темата е безсмислена... vol35 - vol67347596273865...

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Не знам...
    В тази тема всички пишат неща от деня (лъжа/истина), и никой не отговаря и не се интересува от миналия ! Като роботизирани са...
    -темата е безсмислена... vol35 - vol67347596273865...
    за първи път да съм съгласен с теб...

Мега фен Аватара на solo_
    Ти споделяш, но никой не го чете... Всеки влиза пише и садва.

Не знам...
    "Какво сложи последно в устата" си и тем подобни по-смислени ли са? Като не те кефи не влизай и си живей живота.

anonymous990763
    Guest
    Ти споделяш, но никой не го чете... Всеки влиза пише и садва.
    Не е добре за теб да се наричаш никой.

Предлагам просто да спрете да спамите изгнилата тема и да ни оставите да си споделяме гнилите чувства и преживявания.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не знам...
    ма никой не очаква да му бъде отговорено
    пишеш щото ти е кеф, не да се оформи дискусия
    дневник не си ли си водил?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ма никой не очаква да му бъде отговорено
    пишеш щото ти е кеф, не да се оформи дискусия
    дневник не си ли си водил?
    Аз по филмите кат съм гледал как момичета се самоубиват кат някой им прочете дневника.... ?

Мега фен Аватара на draid
    .

Мега фен Аватара на Rakshy
    не е верно като цяло, че никой не ги чете :Д

има хора дет дори четат помиите на някойтам, които са някви безсмислени фермани за построяването на едно пътче или смяната на некви тръби, щот текат в мазето :Д :Д :Д Други хора кат пандата идват да четат нещастия, за да се почувстват по-добре за себе си. Трети четат некви тъпотии щот им е скучно, сеш се.

Цяла тренировка слушах podcast за втората световна война - практически един пичага четеше от книга за някво сражение на американци и японци, написана от американски пехотинец. Уникално звучеше. Толкова някак добре описано и човека, който водеше podcast-a даваше допълнително insight, щото и той е военен и е преживял подобни неща. Направиха ми тренировката доста добра. Накара ме да се замисля за много неща.

Мега фен Аватара на tori
    Пфф, тръгна си. Не искам пък! Поне тоя път ще се вурне насам съвсем скоро - два дни и е тук. :3 И ебаси - кога станах на 20 години, ве?! Аз продължавам да искам да съм най-много на 3... Интересно ми е кой от всички ще се сети за мен по някакъв начин. Аз не че малко хора оставих зад гърба си през последната година, де. Ама пак ще е интересно. Пък тая буза така джелатската съм я прехапала, че не си е работа! Ама няма нужда да ходя на зъболекар, щот знам кво ш ми каже и как нищо няма да има за правене, та само погубени нерви и време. Пък и ме е страх от зъболекари. :ддд

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    индистинкт си мисли, че живота е усмивки и сълзи
    О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...
    умри от сол, катил. давам те като пример. радвай се, че жалкото ти съществуване може да бъде използвано за пример за каквото и да било.

О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-
    щи дое времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си