- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Стоя и си мисля, верно ли съм толкова сбъркан или? Не съм парадирал, че съм нормален никога, но се оказва, че съм много сериозно сбъркан. Хората се стремят да са щастливи, не обратното...
Доживях да тръгна навреме от нас поне една сутрин. Направо не знам какво да очаквам да се случи днес.
-Изброй ми 5 футболиста, които в момента играят в Ливърпул.
-Стивън Джерард.
Направо чао, човек. Най-обичам някой да ми се прави на такъв какъвто не е. Независимо за какво става въпрос.
Току що се събудих и все още много ми се спи. Но няма как да е по друг начин, след като съм се будил 1000 пъти тази нощ - в два и нещо си легнах, в шест се събудих, после в седем и нещо отново, осем, девет, десет и ето сега - в единадесет и нещо станах. :/
saturn and mars rx 6th - fatigueeeeeee, егати хроничната умора![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Понякога изобщо не се замислям какви глупости говоря, дори и на майтап. Мисля че трябва да започна да броя до три преди да кажа каквото и да е.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Защо трябва да съм в профилактика като ще излизам с тоя тъпия, защо? ЗАЩО?!?!?!? ЗАЩОООООООО!?!?!
Дано чепът на мечтите ми не ми звънне, 'щото ще се прецакам много лошо.
Цял ден си боядисвам яйца и си ме боли окото от тъпия ечемик.Боли ме, бе!
Започват да ми се оформят разни планове, явно мога и сама. Няма да е хич зле.
Последно редактирано от Ewok : 04-28-2016 на 21:29
Опа...
Имам лошото чувство, че май създадох интрига без да искам. Дано да греша!
от къв хуй пак вали?
нищо не ми се прави
не съм се наспивал от 2 седмици сигурно
fuck me
имам да направя само 10-15 курсови, упражнения и есета за през почивните дни. и да се подготвя за 3 изпита идния месец, нп.
тепърва ще ми става напрегнато, а аз отсега нямам нерви, грр :д
Само хуй видях в тоя пост. Ама сигурно 'щото съм на вълна.
Чепът на мечтите ми не се обади, както се надявах. Ама и новата хоя никак не е зле. Надявам се да ме изчака тоя мач да 'зема да го изиграя. Роудтрипва ми се, и без т'ва нищо не се прави днеска, ама мистър Хоя го играе важен. Не искам да се прееба. ШофирВа ми се. 'НОГО!
п.п. Много яка съм станала, вече и НА фитнеса ма зарибя'ат.
^С'а на газ изобщо не го усещам, че пътувам. Миналата седмица открихме едно невероятно местенце (Руенското езеро). Пътят е кофти, ама е супер зелено и готино. С'а завалЕ, иначе отма бях изпапъркала нанякъде. Бях се надъхала и сама да ходя даже. На Великден мисля да ходя с нещото до Смолян, ако си близо до Пловдив, ще те направим споделен пътник.
off-topic
Звучи интересно, но докато физически не "оздравея" напълно се въздържам от всякакви пътувания. :/ То и моята компания предлага да се бръмне из страна около Великден/Гергьовден, но в този момент не ща да рискувам.
бтв: почти не съм скитал из Родопите, но си мисля, че там наистина има какво да се види. (: Колкото до Пловдив - 2-3 пъти съм преминавал транзитно през него на път за Рожен/Чепеларе. Та, ако имам по продължителен престой - ще разгледам Стария Пловдив.![]()
Личните ми ги няма, сега ш си стоя 4-5 дни още с тва нещо в шибаното око. Налагам го с чай от лайка и дано се оправя вече, че е супер гадно и неприятно. И да - хапвам си хамерикански бисквити, доволно ми е. Само ало и той сибеше наоколо... Ама няма пълно щастие. :дд
Ибаси. Много ме боли главата, чйек, ногоногоного. Съвети как да ми мине?